И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Злате,да си жива и здрава дълги години да и се наслаждаваш и не се кахъри за такива дреболии.Човек ,който не шие не би разбрал ,че панамата е избеляла-просто такъв и е фона.И аз и се каня,а сега след като и ТДК я почна може да ме хване и мен заразата,но преди това има други на опашката.Може би 2112 ще я сложа в началото на опашката.

Идеална е ,красота!Откроява се от фона,излиза напред и изглежда като на снимка!:clap::clap::clap:

Честито за испанската красавица!:clap::clap:

Разкошно изглежда в тази рамка! Изборът ти е перфектен!:clap:

В момента тя ми е проектът, който боря! Черна панама с черни конци! Голяма мъка си е!:(
Моля те, сподели какво не трябва да правя, когато дойде времето да я пера!
За сега панамата ми е повече от черна!

Честито за испанската красавица!:clap::clap:

Разкошно изглежда в тази рамка! Изборът ти е перфектен!:clap:

В момента тя ми е проектът, който боря! Черна панама с черни конци! Голяма мъка си е!:(
Моля те, сподели какво не трябва да правя, когато дойде времето да я пера!
За сега панамата ми е повече от черна!
Писах в твоята темичка :)

Не знам за испанката,обаче очите ми останаха в профила на рамката!Знам,че работиш в някакъв магазин и имате рамки.Я сподели от коя верига беше?Страхотна е!/и испанка,де,ама другите са ти го казали вече:D/

Много си е добре мацката! :D Само ти си знаеш за панамата. Рамката,която си и избрала я допълва и резултата е зашеметяващ!:kissyou::clap:

Многоооо красива,а за рамката нямам думи.Само дето се притесняваше толкова:-|

Не знам за испанката,обаче очите ми останаха в профила на рамката!Знам,че работиш в някакъв магазин и имате рамки.Я сподели от коя верига беше?Страхотна е!/и испанка,де,ама другите са ти го казали вече:D/

Веси,работя в Бриколаж,там има сектор рамки,но не можах да си харесам нищо при нас, и рамкирах в едно друго ателие /за тези от Стара Загора ,това на Столетов/.Още като извадих гоблена и жената ми подаде този профил,аз дори не можах да се огледам за някой друг,защото се показа и майстора,и каза,че няма търпение да направи рамката защото много му харесал гоблена и аз го оставих.
Рамката наистина е много хубава, черно и червено и има златисти отблясъци,но все имам чувството,че не е за тази испанка, погледа ми се насочва към рамката и някак гоблена се губи, все имам чувството,че с една съвсем изчистена черна рамка щеше да изпъкне повече самия гоблен,а сега нещо ми се размива ,дори се успокоявам,че някой ден като прежаля паричките ,които дадох за тази рамка,:Dмога да я сменя.:confused:

Как може да ти се губи такава красавица.Няма такова нещо-рамката просто идеално я допълва,поне аз така мисля-дори пак се върнах да си я погледам и се надявам да ми е в тазгодишните.

Испанката е страхотна, а рамката я допълва идеално. Чудесен избор. И ако питаш, ако сложиш черна рамка тя просто ще се слее с панамата и ще се изгуби.

Скоро няма да имам завършен гоблен:D,но да ви покажа още една Корс.богородичка,ушита за 2 дни за подарък.Моята я ших кръстче,а тази е 1:1.Стана много мъничка и много си я харесвам :gipsy:

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад