И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
zhak,разваляш изненадата:D,няма да ти кажа дали ще подарявам топка,но ти се надявай:D
Аз лично купувам топки и сърчица от Казанлък ,а сега видях,че и при нас на Цар Симеон 77 имат книжарница.http://www.slanchogled.com/sunflower/contacts.aspx

благодаря ти ще я потърся на сайта доста интересни нещо има ще видим в действителност :kissyou:

Ати, страхотни са коледните ! :clap::clap::clap:Тъкмо исках да те похваля за черната панама и видях, че вече са пратени ... :( Ама догодина се записвам за играта и с връзки ще се уредя да ми се паднеш точно ти и да знаеш , че многооо ще им се зарадвам!!!!!!!!!:kissyou:

lucy,marji,много,много благодаря!
marji,такъв комплимент от майстор като теб, значи много за мен:kissyou:

Чудесни сте момичета,в темичките ви няма насита да гледаш красоти.:clap::clap::clap::loveglasses::kissyou:

И тук видях чудно коледно настроение :clap: Топката и картичката на черна панама са изключително ефектни :clap: Щастливка е tazzzz:thumbup:

Ата , тази черната топка наистина е изумителна :clap:, още повече че се чудя как успяваш да опънеш панамата върху половин топка ,а не върху четвъртинка :confused:. Обаче най-много се впечатлих ,че моята съученичка от Казанлък продава вече и стиропорени топки :D.Аз лично при нея си правя рамките на гоблените ,защото не стига че са по-евтини ами и съм доволна от резултата.:idea:

dushkova ,Ducky,Rossko,благодаря за добрите думи,радвам се ,че ви харесаха моите топки.
Rossko,при твоята съученичка освен топките има и мнооого други интересни нещица.Не съм рамкирала нищо при нея,но когато отида там се захласвам,особено в хартиите и др.материали за декупаж.Все още не се престрашавам да пробвам нещо:idea:,но се надявам някой ден...:D

И да покажа още една феичка,оформена на сърчице:gipsy:

Последно редактирано:
поздравления!!!

Ата много красива колекция!Поздравления! Испанките са изключителни!
:clap:
Пожелавам нови успехи!
Masha

ехе, каква красота........пак се връщам и пак разглеждам, и пак , и отново. Спря ми дъха, испанките са невероятни!:clap:

И аз много искам да я видя наживо, изглежда чудесно. Намерих схемата за една приятелка, но не знам какво се получава при нея.
Кога ще се видим другият месец, че да се порадваме на твоята?

Статус
Not open for further replies.
Назад