Моят "Нощен труд"

• Началник на темата Началник на темата venipetgab
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета, че проявихте интерес към моите щуротии. :idea:Отивам да отворя нова темичка, защото ми се струва, че интересът е голям и ще се радвам и други да споделят своя опит. Пък и нали на всяка иновация трябва да се отделя подобаващо внимание.:kissyou:

Ето какво избоцках през последните два месеца. След малко ще си имат нов притежател, затова бързам да ги покажа.

Много красиви цветя поздравления ! Благородно завидях на получателя на тия красоти- аз много харесвам възглавнички и в бъдещите ми планове са включени . :clap::clap:

:clap:Вени прекрасни са и аз се каня да шия възглавници но все не им идва ред но тук виждам нова идея или така ми се струва -ушитите мотиви монтирани ли са за възглавницата или само се поставят като ъгъл ?

Оооо, много обичам тази серия цветя, а така монтирани на възглавнички са просто супер! Браво за изпълнението и благодаря за идеята! :kissyou: :kissyou:

Ето какво избоцках през последните два месеца. След малко ще си имат нов притежател, затова бързам да ги покажа.

Много ги харесвам!!!:loveglasses: На каква панама са шити, защото има 1/4 бодове..... Мислих си, че трябва на 22 каунт да се шият......

ММмммммммм какви бижута! Ти кажи кой е собственика, за да го посетим :fight:
Невероятна си както винаги :clap::kissyou:

Ооо, тази серия и аз много я харесвам :clap: Шила съм фрезиите и по спомен ми бяха много изнервящи за шиене ,защото е пълно с всякакви дроби кръстчета :PP ,но пък затова стават супер нежни .

О, колко много сте ми писали, а аз даже нямах време да надникна. Много ви благодаря! И да ви отговоря. Шити са на Аида 16. Доста трудничко се справих с четвъртинките кръстчета. постарах се да ги ''опростя'' до половинки. А и самите схеми са доста труднички, затова се шият бавно. Има още две от серията, но за тях не ми остана време. Най-лесната част се оказа монтирането. Използвах готови възглавнички , на които разших ръбовете, окантих мотивите с веревна лента тип панделка , като едновременно ги пришивах към ъглите на възглавничките и след това заших ръбовете .

Ето го и моето първо ( със сигурност няма да е последно ) мънистено бижу. Уших го на един дъх днес, точно за няколко часа. В действителност е много по-красиво, но за жалост мънистата не са фотогенични. Много, много благодаря на vesi700 , тя ми го подари в играта ЧРД.

Най-после открих и риболовния сезон с този великолепен улов. Огромни благодарности за Ванчето (mamanushi) . Тя ми изпрати "захранката" .:kissyou:

Ама рибок си спретнала, че той по-голям от риболовеца бе! Пък и каква голяма уста е отворил, ще го лапне заедно с лодката. :D:D

:shhh:По-тихо, риболовът все още е забранен, а ти голяма риба си хванала:D:clap::kissyou:

Ле-лееее срам, срам! Толкова отдавна не съм показвала нищо, че ми беше трудно да си открия темата.Ето какво сътворих за другарчето ми от играта "ЧРД" Специални благодарности на daniel4i, тя ми изпрати панамата.:kissyou:
48af4f841d7ct.jpg
[/URL][/IMG]
ff37e663830bt.jpg
[/URL][/IMG]

Назад