Тибетска рецепта с чесън

Дами, интересува ме нещо - мъжът ми има пясък и камък в жлъчния мехур. Гастрото го предупреди изрично да не се захваща с народна медицина, за да не размърда съкровищата и да тръгнат по жлъчните пътища. Освен това пие кортикостероидни препарати. Въпреки това съм силно заинтересувана от тази рецепта. Кажете ми може ли да се пие успоредно с химически лекарства? Имате ли сведения? Ако не може ще я опитам аз, току-виж, че съм станала най-младата форумка :D :D :greeneye: :D :D
Не мога да кажа дали това ще раздроби камъните в жлъчката на съпругът ти при мен се получи така. Но имай в предвид, че дори да се раздробят от къде ще излязат. Ако искаш по подробна информация пиши на лични.

Гери,какво стана с резултатите от тибетската рецепта?Мина достатъчно време,за да ни кажеш дали има ефект и какъв е той евентуално?Ако помага,то много хора могат да подобрят здавето си.

Ох, не знам какво да Ви кажа момичета!Пих капките не 12 дни , а почти 2 месеца.Но започнах да отслабвам и ги спрях.На моите кг 3-4 кг са си трагедия за мен.
Истината е, че херпеси не са ми излизли, не ме е боляла глава, както ме болеше всеки ден.
Но имам друг проблем сега.Постоянна хрема и някаква тъпа болка по средата на гърлото, която не мога да излекувам вече месец.Смених няколко антибиотика не минава и това е.
Сега пробвам бабини рецепти, но какво да ви кажа един ден не ме боли, после пак и така.Мляко със сода, мед и сода, мед масло и хардал, билкови чайове, гаргари със сол и още.....
В аптеката ми препоръчаха спрей-антибиотик с прополис и днес май ще пробвам и него.
Така, че за чесъна и естествения антибиотик при мен не действа.

Ох, не знам какво да Ви кажа момичета!Пих капките не 12 дни , а почти 2 месеца.Но започнах да отслабвам и ги спрях.На моите кг 3-4 кг са си трагедия за мен.
Истината е, че херпеси не са ми излизли, не ме е боляла глава, както ме болеше всеки ден.
Но имам друг проблем сега.Постоянна хрема и някаква тъпа болка по средата на гърлото, която не мога да излекувам вече месец.Смених няколко антибиотика не минава и това е.
Сега пробвам бабини рецепти, но какво да ви кажа един ден не ме боли, после пак и така.Мляко със сода, мед и сода, мед масло и хардал, билкови чайове, гаргари със сол и още.....
В аптеката ми препоръчаха спрей-антибиотик с прополис и днес май ще пробвам и него.
Така, че за чесъна и естествения антибиотик при мен не действа.

probvai-BIOPAROX-struva okolo 9lv tova e antibioti4en sprei.konsultirai se pak v aptekata za nego ,no moje i da ti pomogne.az go polzvam i za decata i sym mnogo dovolna .dano da sym ti bila polezna:kissyou:

Jivi,благодаря ти.Бях чула за този спрей , но не знам защо и взех Тантум Верде.Болките поутихнаха, но смея да кажа , че ми е добре, защото знам ли, как ще съм утре:(

Jivi,благодаря ти.Бях чула за този спрей , но не знам защо и взех Тантум Верде.Болките поутихнаха, но смея да кажа , че ми е добре, защото знам ли, как ще съм утре:(

tyi kato sym gi polzvala i dvata spreq smeq da tvyrdq ,4e BIOPAROX e mnogo po efikasen moje da se vpryskva i v nosa.ako vse pak ima6 nujda sled tantum-verde ne se kolebai da si go vzeme6,no dano da ne ti se naloji. iskam da ti kaja ,4e moje da razviva6 alergiq kum ne6to :confused:pozdravi

Момичета, аз имам проблем с косопада. Косота ми е много тънка и мека. Пробвах различни рецепти - маска със счукан чесън /3-4 месеца след това при намокряне на касата миришех на чесън/, маска с хума, маска с отвара от коприва и винен оцет и като че ли няма ефект. Молбата ми е да споделите изпитани рецепти, за да спре косопада.

vanilin, много е вероятно косопадът да се дължи на хормонални проблеми. Ако от нищо не спира - обърни се към лекар!

Момичета, аз имам проблем с косопада. Косота ми е много тънка и мека. Пробвах различни рецепти - маска със счукан чесън /3-4 месеца след това при намокряне на касата миришех на чесън/, маска с хума, маска с отвара от коприва и винен оцет и като че ли няма ефект. Молбата ми е да споделите изпитани рецепти, за да спре косопада.

1-2 с.л. нетопена и несолена свинска мас, 1-2 с.л. Тривитаминол (продава се в зоомагазините, в които продават и животинчета), 1 с.л. спирт или силна ракия, няколко капки газ за горене. Намазват се корените, увива се с найлон и кърпа. Престоява поне 2 часа. С изключение на Тривитаминола може да се увеличи или намали количеството на другите съставки според дължината на косата. Измива се с подходящ за състоянието на косата шампоан. При мен много добре действа намазването само с неразтопена мас, ползва се като горната рецепта ежеседмично. Ако маста е разтопена се измива много трудно при по-дълга коса. И така до подобряването. Успех, дано съм ти помогнала;););)

rostso, гарфийлд благодаря ви. За хормонален проблем не ми е идвало на ум, но първо ще изпробвам маската и ако няма ефект ще трябва да отида на лекар.:kissyou:

Пропуснах да ти кажа, че много добре действа хининовата вода. Пръскаш с пулверизатор в корените на току-що измитата и подсушена коса, но не прекалено, защото малко омазнява. Прави се след всяко миене. Имай предвид, че при някои хора пролетта и есента повишават "косопада", но нищо не ти пречи да си направиш изследвания за успокоение. :idea::idea: Освен това според специалистите косопад е падането на повече от 100 косъма на ден при ресане.

за косопад

Прочетох вашите неволи за проблема с косопада и искам да споделя една изпитана рецепта от която косата ми се възтанови след гадно къдрене и спря падането и Залейте корени от репей със чист спирт нисък процент оставете за петнайсетина дни на светло и слънчево място След това с получената настойка мажете корените Успех

Преди няколко години имах много силен косопад. Една позната ми каза следното: намазва се косата с елексир № 19 на Хлебаров - слагах 40 капки в 50-60 мл минерална вода и стои 1-2 часа /аз стоях докато ми се стопли водата в бойлера/, измива се с шампоан Сара /от аптека го вземах- пише че е с елексир № 3/ и накрая се полива с отвара от чемерика. Отварата я правех както пише на опаковката на пликчето с чемерика. Това го правех 2-3 пъти в седмицата когато си мия косата. Правих го месец.

Преди няколко години имах много силен косопад. Една позната ми каза следното: намазва се косата с елексир № 19 на Хлебаров - слагах 40 капки в 50-60 мл минерална вода и стои 1-2 часа /аз стоях докато ми се стопли водата в бойлера/, измива се с шампоан Сара /от аптека го вземах- пише че е с елексир № 3/ и накрая се полива с отвара от чемерика. Отварата я правех както пише на опаковката на пликчето с чемерика. Това го правех 2-3 пъти в седмицата когато си мия косата. Правих го месец.

От къде се копуват всички тези продукти и по точно чемериката,защото аз преди години исках да си купя,за да лекувам косопада на съпруга ми,но в билковата аптека не ми дадоха билката,защото била силно отровна и се продавала срещу рецепта:(итака стигнах до задънена улица:confused:

моми4ета имам въпрос4е относно 4есновите капки а то е:
може ли да се пият с друга те4ност освен с мляко.аз знам ,4е се пият с мляко за да не миришеш на 4есън:confused:
питам защото моята мама си направи тези капки ,но от утре запо4ва да пости и няма как да ги пие с мляко.
благодаря предварително:kissyou:

Интересувах се за косопада,много често причина е недостиг на калий в организма.Добре е да се приемат като хранителна добавка всички елементи като цинк,калий,желязо,мед,манган,молибден и всички др. микроелементи.
От вътре по-лесно се решава проблема с хранене.:-|

Назад