fantaziq
Гобленар
Искам да ви се оплача!Преди време търсех във Варна,къде да ми рамкират овални и кръгли гоблени и в крайна сметка намерих.Рамкирала съм няколко овала,един кръгъл и един осмоъгълен.В единият гоблен имаше косъм от човека,който е рамкирал гоблена(в никакъв случай не бих го нарекла майстор) и този гоблен си отлежава от Коледа до сега.Тази вечер,реших да помоля мъжът ми да отвори внимателно гоблена и да го почисти от дражнещият елемент.Не можете да си представите как се втрещих в първата минута,като видях,че гоблена е залепен с епоксидна смола(познавам я ,защото мъжа ми я ползва при явиомоделите си)тя е прозрачна и ако плата трябва да се отлепи,може не да се скъса,а да се счупи,защото се втвърдява,като камък.Не стига това ,ами и идиота-пишман майстора ,решил,че ще му е по-удобно да си поуреже гоблена в идеалната форма.Трябва да ви кажа,че от очите ми,точно в този момент,в който асоциирах какво са ми направили гоблена бликнаха сълзи,на безпомощност,болка и ярост!Не съм очаквала,че така ще ме заболи, че някакъв идиот не разбира нищо от рамкиране,а осакатява на хората гоблените.В момента нещастното парче плат е като стъкло и не мърда.Веднага започнах да отварям и останалите гоблени и оооо.УЖАС! и те са същите!На този човек ,май трябва да му се чупят пръстите един по един -такъв некадърник.За моя жалост утре магазина не работи,защото е неделя,но в понеделника,не ми се мисли,тоя човек,като го открие мъжа ми какво ще стане!Сега вече се поуспокоих малко,защото нищо не мога да направя с гоблените си,но помолих мъжа ми да ги махне,за да не ги виждам.После си отворих още два гоблена от другият магазин и се оказаха перфектно рамкирани,чисти със пластмасови плъзгачи,дори не е ползвана игла,за да ги поприбере при изпъването.
Магазина в който ми рамкираха злополучните гоблени се намира до Клас пиле на бившият Понеделничен пазар,където се продават конци на метър.Ако някой е ползвал от там услуги за рамкиране около Коледа,нека да си види гоблена и да си потърси правата!На този човек,просто ще му се стори тясна Варна.Да не говорим как ме ошушка и аз нали рядко излизам по центъра,ми се видяха страшно много парите,но си казах,че няма къде да ги рамкирам с тази форма и се съгласих,само дето трябваше да мине време,за да си заделя средства и така да отида пак.
Сега не знам къде да си рамкирам следващите елипси,а не ми харесва да ги поставям в правоъгълни рамки.
Написах този пост САМО И ЕДИНСТВЕННО с цел да ви предупредя,за да не ви пострадат гоблените ,ако решите да ползвате услугите на същият човек.Още в понеделник,ще отида да говоря със собственничката на този магазин,да се отървава от него и,ако държи на клиентите си, да си търси друг дърводелец.

Магазина в който ми рамкираха злополучните гоблени се намира до Клас пиле на бившият Понеделничен пазар,където се продават конци на метър.Ако някой е ползвал от там услуги за рамкиране около Коледа,нека да си види гоблена и да си потърси правата!На този човек,просто ще му се стори тясна Варна.Да не говорим как ме ошушка и аз нали рядко излизам по центъра,ми се видяха страшно много парите,но си казах,че няма къде да ги рамкирам с тази форма и се съгласих,само дето трябваше да мине време,за да си заделя средства и така да отида пак.
Сега не знам къде да си рамкирам следващите елипси,а не ми харесва да ги поставям в правоъгълни рамки.
Написах този пост САМО И ЕДИНСТВЕННО с цел да ви предупредя,за да не ви пострадат гоблените ,ако решите да ползвате услугите на същият човек.Още в понеделник,ще отида да говоря със собственничката на този магазин,да се отървава от него и,ако държи на клиентите си, да си търси друг дърводелец.

Много се дразня  ,като разбера за нещо такова!Първия ми гоблен беше Май дойде и тогава нямаше избор от рамки и майстори предлагащи такава услуга.В града почти всички ползваха услугите на един дърворезбар и като го завърших и моя малък гоблен-при него.Представете си Май дойде в рамка в с дърворезба! Ужас !!!Нямам снимка,защото смених рамката.Но когато я отворих бях ужасена.Панамата изрязана нескопосно ,а самия гоблен само залепен с някакво  лепило ,което се переше за моя радост.Аз успях да изпера "произведението" и да го изгладя.А другия ,който ми направи новата рамка не знам как въобще успя да изпъне гоблена
 Много се дразня  ,като разбера за нещо такова!Първия ми гоблен беше Май дойде и тогава нямаше избор от рамки и майстори предлагащи такава услуга.В града почти всички ползваха услугите на един дърворезбар и като го завърших и моя малък гоблен-при него.Представете си Май дойде в рамка в с дърворезба! Ужас !!!Нямам снимка,защото смених рамката.Но когато я отворих бях ужасена.Панамата изрязана нескопосно ,а самия гоблен само залепен с някакво  лепило ,което се переше за моя радост.Аз успях да изпера "произведението" и да го изгладя.А другия ,който ми направи новата рамка не знам как въобще успя да изпъне гоблена 

това не е за вярване аз мислех да си рамкирам някой гоблен и сега просто ме е страх да го направя.Ами ако попадна на някой некадърник като тебе
това не е за вярване аз мислех да си рамкирам някой гоблен и сега просто ме е страх да го направя.Ами ако попадна на някой некадърник като тебе  

. То една разярена жена е достатъчна да смачка батальон , да не говорим за повече.
. То една разярена жена е достатъчна да смачка батальон , да не говорим за повече.