старозагорки помагайте

• Началник на темата Началник на темата antonia
  • Начална дата Начална дата
Разбрах за къде става въпрос, вчера ходих там. Но обстановката беше толкова мрачна, че дори не разгледах какво точно има, освен рамки. А гоблени все пак не видях. Може би има каталози, от които да поръчаш?

магазини за гоблени и конци има още до къща Гео Милев и в една уличка срещу техникумите,но не и зная името,но...който търси намира:idea:

А скоро посещавала ли си ги тези магазинчета?
Защото този срещу техникумите, ако е същият, за който си мисля (имаше много щампи), се премести в гаражче на Гурко, до офиса на Атака.
А другият до къща Гео Милев, който е основно за прежди, вече е в кооперацията под стълбите на ул. Парчевич (под главната). За това последното не съм много сигурна - видях жената да продава там (в новата кооперация), но не съм сигурна, че е затворила магазинчето до къща Гео Милев.

А скоро посещавала ли си ги тези магазинчета?
Защото този срещу техникумите, ако е същият, за който си мисля (имаше много щампи), се премести в гаражче на Гурко, до офиса на Атака.
А другият до къща Гео Милев, който е основно за прежди, вече е в кооперацията под стълбите на ул. Парчевич (под главната). За това последното не съм много сигурна - видях жената да продава там (в новата кооперация), но не съм сигурна, че е затворила магазинчето до къща Гео Милев.

Да си призная скоро не съм ги посещавала:D,но преди известно време да,може и да са настъпили промени:confused:Аз най си харесвам магазина на Алана по Гурко-има си панами,различни видове конци,рамки и готови комплектовки на разни фирми:kissyou:

Може би не е тук мястото, защото няма да питам за конци, но все пак ще питам за Ст. Загора.
Момичета, знаете ли някъде в града да продават от тези рамчици?

Има само един размер в магазина на Гурко, но са кръгли и ми идват големи. А на мен ми трябват по-скоро овални.

момичета открих конци на ариадна в стара загора на 0.35 стотинки има ги на Парчевич в мазетата където слагат рамки на редицата където има няколко магазинчета и ветеринарна аптека над детската площадка, предлагат и окомплектовки по ваше желание

Момичета, някъде в Стара Загора продават ли стериопорени топки?Видях,че темичката е за конци,но за да не отварям нова тема,писах тук.

Последно редактирано:
В магазините за 1 лев има стереопорени коледни топки.Можеш да видиш там дали нещо ще ти хареса.

Момичета, някъде в Стара Загора продават ли стериопорени топки?Видях,че темичката е за конци,но за да не отварям нова тема,писах тук.

Ата, не за съжаление. Тези в магазините за 1 лв. не стават. Според сайта на магазин Слънчоглед, имат нещо като представители в Казанлък (най-близо до нас), но аз не съм ходила да видя какво предлагат. Предлагам ти сайта и в контакти мисля, имаше адреса в Казанлък. http://www.slanchogled.com/sunflower...px?pageIndex=0

Назад