inqn_f 17 Ноември 2010 #41 Май моята темичка хвана паяжина и е крайно време да ви покажа нещо ..... това часовниче го завърших преди броени минути. Утре ще го подаря на свекърва ми за РД. На другата снимка също е подарък за РД, но той вече е подарен на една гобленарка
Май моята темичка хвана паяжина и е крайно време да ви покажа нещо ..... това часовниче го завърших преди броени минути. Утре ще го подаря на свекърва ми за РД. На другата снимка също е подарък за РД, но той вече е подарен на една гобленарка
Светла Петрова Гобленар Модератор 17 Ноември 2010 #42 Сигурно ще зарадваш свекървата, както изненада и то много приятно и мен :clap:
m_rija 17 Ноември 2010 #43 Часовника е много сладък! Дано да е оценен по достойнство! :clap: :kissyou:
masha_a Гобленар 17 Ноември 2010 #45 Наде,май имаш ново влечение:idea:И изонитът няма да те спре.:clap::clap::clap: Добре,че Миша е помагач от класа!
Наде,май имаш ново влечение:idea:И изонитът няма да те спре.:clap::clap::clap: Добре,че Миша е помагач от класа!