Съфорумки от Русе, обединявайте се!

Като се тръгне от кръстовището на пазарът към Георги Димитров,се пада точно на самия Георги Димитров вторият магазин от лявата страна,до него има две барчета точно в непосредствена близост,няма как да не го знаете мястото,минавали сме от там:),не е в странична уличка там са два магазина за конци един до друг другия е също от Игла до конец.......няма проблем:kissyou:...малко закъснях с отговора и за това се дублираха нещата

Момичета, много ни е слаба организацията! Вижте какво правят другите - много хубава изложба в голямата изложбена зала. Дайте поне да се срещнем. Кажете кога ви е удобно.

Хайде и другите да кажат кога Наистина им е удобно.На мен дните от 24 до 27 ще са ми заети.И да се запознаем.Имаме много неща за показване.Криси къде сте?Хайде на кафе :) .

Предлагам да се срещнем в сряда, 21.10.2009г. в 18,00 ч. в голямата изложбена зала на Борисова, където е изложбата на гоблени и после може да седнем на кафе в Сити бар.

Здравейте и от мен! Имам голямо желание да се срещна с вас, но съм на училище до 18.30 часа. Дано да има и други срещи!!!

:greeneye:Момичета, покажете ни изложбата на гоблени -ако е възможно .:greeneye: :gipsy::kissyou:

И аз се подреждам на опашката - в Русе съм учила шест години - най-хубавите ...
Ще чакам :kissyou:

Ами аз не разбрах дали ще има със сигурност среща но,аз със сигурност ще отида в шест часа на изложбата поне да разгледам гоблените .... били много красиви :idea: Пък ще изчакам да видим дали ще има и други желаещи за кафенце ... така че това е от мен ще бъда там :kissyou:
П. С. дано само изложбената зала бъде отворена ;)

:mad: Много съжалявам,че не можах да дойда.Бях до 18 часа на работа.Ако знаех къде ще седнете на кафенце,щях да успея да дойда,макар да пропуснех изложбата.

Назад