Има ли любители на цветя? ‎2

• Началник на темата Началник на темата lari
  • Начална дата Начална дата
Много съм щастлива!
Това е първото ми цвете, което направи пъпка и цъфна!
И то с какъв цвят само - огромен!

Розата ти е прекрасна. А ето и част от моите разцъфнали теменужки. Розовата цъфти за първи път и много и се радвам.

Роси розичката е прекрасна.И моята започна да цъфти.
А пък тези теменужки много едри и колко са красиви:idea:

И да ви покажа едно чудо на природата.Имоята розичка само по различна от тази на Роско.

Не е лилиум.Това е обикновен бял крем но израстна със дебело стъбло четири пръста и сега е почнало да цъфти . От много години имам но сега за първи път е така,но е много красиво.

Красиво,интересно и пленяващо!:shock:Да ти е честита красотата!:greeneye::yes:

Ето го и моят хибискус / китайска роза/, много са красиви , но цветовете им са живи 1-2 дни.

Страхотни цветя сте показали всички :clap: много да им се радвате
А аз имам нужда някои да ме светне как се казва това цвете, подарък ми е и искам да разбера как да се грижа по-добре за него, а как да намеря инфо като не знам как се казва :confused:

Страхотни цветя сте показали всички :clap: много да им се радвате
А аз имам нужда някои да ме светне как се казва това цвете, подарък ми е и искам да разбера как да се грижа по-добре за него, а как да намеря инфо като не знам как се казва :confused:

Едно от най красивите цветя ,според мен http://cvetq.info/news.php?extend.137.3

Може ли и аз да попитам нещо,Но първо да кажа страхотни цветя -завиждам благородно:clap:Аз в апартамента съм само с накой- друга саксия но гледана с мерак :-|,Та да ви питам,Купих си списанието на Уикенд Градина и вътре има пакетче със семена на райска детелина,Може ли да ми кажете как се сее и лесно ли се отглежда,

Назад