Момичета, днес дълго обикалях по разни специалисти да разбера що за гадинки са нападнали цветята ми.Оказа се, че това е от гълъбите на съседа.До сега никога не съм имала подобно нещо.Той ги има от няколко месеца и ето резултата от неговите домашни любимци.Сега аз ще пръскам редовно с един препарат , а те ще си летят и кацат на къщата.Ние сме им летищато.
Здравейте гобленари и цветари! Имам питане към любителите на кактуси. Подариха ми този кактус точно преди една година (снимката е доста лоша). Казаха ми да го държа на слънце и да не го поливам цяла зима. Напролет го преместих в тази саксия. Та питането ми е дали и тази зима да направя същото .
lari, имаш невероятно красива градина, обагрена с цветовете на есента :greeneye:
как ми се иска и на мен една такава градинка, но за съжаление в тази мръсна София...
Ех, от кога не съм влизала в тая темичка, а тя вече и втора част си има, браво на вас, прекрасни цветя! :loveglasses: :kissyou:
Засяхте ли вече пролетните луковици? Аз почти се оправих вече, само 10-15 луковици ми останаха... [:]
Точно ти ли нямаш куража,аз съм те признала за добра цветарка.Пък за тази орхидея не полагам някакви специални грижи даже не е и засадена в смеска за орхидеи,нито пък е в прозрачен контейнер.Така че да вземеш да пробваш :kissyou: