Има ли любители на цветя? ‎2

• Началник на темата Началник на темата lari
  • Начална дата Начална дата
Момичета, днес дълго обикалях по разни специалисти да разбера що за гадинки са нападнали цветята ми.Оказа се, че това е от гълъбите на съседа.До сега никога не съм имала подобно нещо.Той ги има от няколко месеца и ето резултата от неговите домашни любимци.Сега аз ще пръскам редовно с един препарат , а те ще си летят и кацат на къщата.Ние сме им летищато.:D

Здравейте гобленари и цветари! :D Имам питане към любителите на кактуси. Подариха ми този кактус точно преди една година (снимката е доста лоша). Казаха ми да го държа на слънце и да не го поливам цяла зима. Напролет го преместих в тази саксия. Та питането ми е дали и тази зима да направя същото :confused:.

Дъвките са приказка от цвят.Много ги харесвам!Моите все още ме радват с цвят, явно топлите дни им се отразяват благоприятно.

Да покажа част от цветовете на моята есенна градина!Дори магнолията цъфти за втори път тази година.

lari, имаш невероятно красива градина, обагрена с цветовете на есента :greeneye:
как ми се иска и на мен една такава градинка, но за съжаление в тази мръсна София...:(

Ами като не може в София-ела при мен.Приемам гости и помощници!:DБлагодаря за топлите думи!:kissyou:

lari, много не ме кани ,че туку виж съм яхнала метлата и съм пристигнала :D
а то е ясно че няма да е само за гости, нали трябва да си заслужим кафето :D

Никакъв проблем.Ей къде е София.:yes::coffee::cookies:а може и на карловска ракия или вино от царската изба-почерпка по желание!:D

Ех, от кога не съм влизала в тая темичка, а тя вече и втора част си има, браво на вас, прекрасни цветя! :loveglasses: :kissyou:
Засяхте ли вече пролетните луковици? Аз почти се оправих вече, само 10-15 луковици ми останаха... [:]

Обичам орхидеите , но няма кураж да ги отглеждам.много красиви цветя са!

Точно ти ли нямаш куража,аз съм те признала за добра цветарка.Пък за тази орхидея не полагам някакви специални грижи даже не е и засадена в смеска за орхидеи,нито пък е в прозрачен контейнер.Така че да вземеш да пробваш :kissyou:

Назад