РАДРОД

• Началник на темата Началник на темата радрод
  • Начална дата Начална дата
Р

радрод

Гост
С пожелание за много завършени творби се обръшам към всички, които ме помнят и към всички, с които не се познавам и тепърва ще се насърчаваме във взаимната ни страст - гоблените.
Това са моите гоблени:
http://picasaweb.google.com/r.rodova/MoiteGobleniMyWorksCrossStitching#

А това от началото на 2008:

Последно редактирано:
Ето го и първото ми творение, откакто съм тук... Картичката я получих от Малекс на срещата на форума:kissyou:, а оформлението и мотива са от мен.

Да ви представя най-новата си съботно-неделна любов - "Fairy Dust" на NIMUE
Беше изключително удоволствие да ушия този модел, постарах се използвам панама цвят Крем, използвах и мохер прежда цвят Карамел, ших я с кръстчета, полукръстчета, с наклон на ляво и на дясно и то с един кат конец във всяка дупчица... А вижте тя как ми се е начумерила:D, сигурно, защото е с памучна рокличката, вместо с мохерна:D

ПЕПЕРУДАТА - Nimue

Ето го и другарчето вече е готово:)
За да станат комплект двете феички, на петното на Феята Пеперуда сложих от мохера карамел на другата.

Ето ми ги влюбените мишоци вече в завършен вид.:party:
Закачих ги над работното място на моята мишка:D

Последно редактирано:
Ето го и първият ми завършен ХАЕД:party:
Слагам първо картинката, после и ушития от мен мъник. С едно уточнение крейника съм го замествала с Е3747 и на четири цвята съм правила мартеници за по-добър ефект.

Много съм щастлива от днес и старите ми гоблени са по стените
Ето ги и по-старичките ми произведения... Тези ги сложих в антрето.

А тези в детската... /Да не се чудите всяка стена е с различен тапет по желание на малчо:baby:/

Ще пробвам да ви покажа една моя коледна миниатюра, която избоцках в чест на застудяването... и вече е притежание на Лети.

Последно редактирано:
Ето да видите, че мога и да завършвам гоблени /особено този/ - Кандамара е готов...:party:

Последно редактирано:
Вече мисля, че съм готова за Коледа:party:
Остават неснимани само изненадите:greeneye:

Нали помните онези прекрасни чашки за кафе на Вервако, които трябва да са или покривка или на отделни гобленчета, е аз си направих поставка за кафе:D, нали все искам да ушия всичко, което си харесам тук, а време няма:gipsy:, та затова по този начин си съкратих труда:D

Малката Мадона вече изгладена и оформена като подарък:loveglasses:

Последно редактирано:
Ето я и графиката на Исус - под номер 5 от срамния ми списък:shy2:
На втората снимка се вижда по-ясно, че е на панама екрю:loveglasses:

Да ви представя и вече съвсем завършени първите два за тази година...

Твърдо съм решена, че ще пълня само тази тема:greeneye: и до края на годината няма да започна нов гоблен, въпреки провокациите на някои съфорумки:D:kissyou:

Ето го и номер 9 - Малки палавници:loveglasses: от списъка за изпълнение...
Кутретата са къпани, загладени и оградени в рамка:D

Малкия е във възторг:baby: само подскача около тях и не дава да ги окача на стената:D

Най-новите ми произведения:D оригинал на "Орхидея" - цветята са шити с кръстчета, а фона и паспартуто са рисувани върху панамата:loveglasses:

Последно редактирано:
Назад