моите гоблени-elli

• Началник на темата Началник на темата elli
  • Начална дата Начална дата
Ели, много красиви попълнения имаш в колекцията си! Зодиите изглеждат още по-красиви в рамки.:clap::clap::clap:

Най-накрая дойде време да изтупам прахта от темичката си,и да покажа нещо ново.
Гобленът ''Златна Прага'' който започнах през април с мисълта да имам време да го завърша до края на годината(плануван е за подарък) а учудващо за мен е готов в средата на лятотто, но желанието ми да го видя готов беше толкова голямо, че зарязах всичко останало, и ето го резултата :idea:
и две малки ''джвъчки''(бискорнюта), които избродирах снощи за разтоварване, а тази сутрин бързах да ги сглобя за да ви ги покажа и тях :gipsy:

п.п. снимките не са много качествени, но няма да убивам фотографа, поне за сега :gipsy:

Прага е станала много, много красива!:clap::clap:

Явно истинската Прага дълбоко те е впечатлила, за да го ушиеш за толкова кратко време и явно с голямо желание!:kissyou:

Джвъчките са сладки, но Златна Прага е невероятен!:clap:Блазе му на новия му собственик.

cecunka гобленът всъщност ще си остане вкъщи, ще е подарък за рожденният ден на съпругът ми, за предният рожден ден екскурзия до Прага, а за този само гоблен на Прага :D
Танче вярно е ,че истинската Прага много ми хареса, и как иначе като толкова бях слушала за нея и нямах търпение да я видя :greeneye:
Нинче никак не е трудно да си направиш бискорню, а и като знам колко си сръчна, ще ти се стори като детска игра направата му, сигурна съм че ще се справиш перфектно, а и стават толкова бързо :idea:
tsufata890221, hrisipisi благодаря и на вас за добрите отзиви :kissyou:

Ели, остави фотографа, че добре се е справил вижда се красотата на тази Прага, наистина си личи, че с голямо удоволствие си го шила!!! :clap: А джвъчките страшно ми харесаха и аз съм на вълна на такива красотички :loveglasses: :clap: :clap:

Поздравления за Прага!Гобленът е страхотен!На коя фирма е?

:clap: Като картина е твоята Прага.Щастлив е притежателят и.:clap:

И бискорнютата са симпатяги:clap:

Бибе, Наде, Рали, Гери, Благодаря ви :kissyou: :kissyou: :kissyou:
Рали, гобленът е комплектовка ''интернет'' - като цяло се водех от схемата от галерия бродерия но направих 1-2 малки промени :idea:
Наде, радвам се че джъчките ми са ти харесали, това е страхотен комплимент от спец по дреболийките като теб, твоите дребосъци са страхотни и много оригинални :kissyou:

Ама че е красив! Разбираемо е, че си зарязала всичко друго и си го ушила толкова бързо!:kissyou:
И бискорнютата са станали много сладки.:clap:

Да ви покажа моята импровизация на купата с кайсии на Роял Париж, мислех да направя и другарчета та им ягодки но за сега се отказвам, малко съм разочарована от резултата, представях си ги по-други, е вярно че не спазих ключа, но... на всичко отгоре не ми се изпра молива с който бях разчертала и сега ще трябва да го мъча с вениш :confused:

Последно редактирано:
Много е свежарско гобленчето, може би още един път трябва да опиташ да изпереш моливът. Не се отчайвай! Но иначе са много ефектни тези плодчета!

Назад