ya-ya Гобленар 20 Август 2012 #82 Срам,голям срам :shy2:,повече от година не съм пускала етап. Ето напредъка по отпускарския ми гоблен. Преди сега Последно редактирано: 20 Август 2012
Срам,голям срам :shy2:,повече от година не съм пускала етап. Ето напредъка по отпускарския ми гоблен. Преди сега
poepie 21 Август 2012 #85 Ya-ya тази зимна приказка е невероятна винаги съм го харесвала! Поздравления и за ГК ! Прекрасен е!
ya-ya Гобленар 21 Август 2012 #86 filmi каза: Напредъкът е добър! Остава само мъничко по небето, правилно ли виждам?! Кликнете, за да разширите... Не,остава и снега в долната дясна половина.Но гобленът отново пое пътя към шкафа,защото го шия само когато съм на море и планина. Така че, след 4-5 години може и да го завърша . Сега отново се връщам към любимия ми ГК.
filmi каза: Напредъкът е добър! Остава само мъничко по небето, правилно ли виждам?! Кликнете, за да разширите... Не,остава и снега в долната дясна половина.Но гобленът отново пое пътя към шкафа,защото го шия само когато съм на море и планина. Така че, след 4-5 години може и да го завърша . Сега отново се връщам към любимия ми ГК.
ya-ya Гобленар 9 Ноември 2016 #87 Не съм публикувала нищо от дълго време и е време да опресня малко страничката си. Продължението на GK 1505 GK 306 И ЭстЭ 070 Биондина
Не съм публикувала нищо от дълго време и е време да опресня малко страничката си. Продължението на GK 1505 GK 306 И ЭстЭ 070 Биондина