Бях решила да започна нов гоблен след като завърша поне един,но шило в торба стои ли?
Затова бързам да ви се похваля:от днес съм редови член на клуба на "лудите за връзване",т.е. шиещите Golden Kite.След като 1 седмица рових в сайта им ,събирах конци и 3 дни ги навивах и надписвах,днес започнах това::smokin:
Поздравления на новата любителка на Golden Kite за прекрасния гоблен, който си избрала.:clap:
С колко цвята е и на каква панама го шиеш?
Успешно шиене и показвай по-често до къде си стигнала.
89 цвята,15 от тях мартеници.
Макар че съм фен на кръстатия бод,го започнах с гобленов бод 1:1.Дълго се колебаех,но в крайна сметка реших да го шия така поради следните причини:много единични бодове,честа смяна на конци и много мартеници.Поради тези причини започването и завършването с кръстат бод щеше да бъде -ужас...
Поздравления за гоблена,който си започнала!
Тези които шият GK заслужават най-големи възхвали и насърчаване,така че смело напред!
Според мен добре си се ориентирала към бод 1:1,така ще се получи по-истинско и изразително!
А какъв е оригинарният бод по схемата?
Така е,много ми е интересно и страшно много ми се шие.Въпреки честата смяна на конци и единичните бодчета .И засега не ми е чак толкова трудно,колкото очаквах.
Ех,да имах и това време за шиене,което искам....сега буквално гледам да си открадна половин час на ден,и ако успея съм много щастлива.:smokin:
:clap:Избора ти е страхотен. Напълно ти съчуствам ,аз в момента съм на Хеад ,но мисля че щом резултата е прекрасен си заслужава труда .Очаквам следващите етапи знам че отстрани изглежда малко ,но си е доста труд с тези единични бодчета .Продължавай смело, а ние ще те подкрепяме .:kissyou:
Те като цяло са им тъмни почти всички моделите, но се получава много добре. Сигурна съм, че крайният резултат ще е несъмнено очарователен. Нямам търпение и аз да започна моя, който сглобявам.
Не трябва да имаш никакви съмнения. В крайна сметка се получава дори по-добре от картинката. Като се включат всички цветове, всичко си застава на мястото. Дерзай. Чакам да гледам.
Marji,Elisa,ABLE,
благодаря за милите думи.Действат ми много стимулиращо.
Всъщност,вече мисля че следващият пак ще е GK,дори преди да съм завършила този:crazy:
Започнала си МНОГО хубав и МНОГО труден гоблен!!!:clap:
Аз и в най- смелите си мечти не си представям да започна нещо такова, така че следя твоята упоритост да осъществиш такъв труден проект!!!:idea::kissyou:
Привет,момичета!
Мислех,че красотата,спокойствието и тишината на Родопитеще се отразят ползотворнао на гоблена ми,но не би Поне го поразходих надлъж и шир из тази приказно красива планина.Добре,че последните 3 дни времето беше лошо,че да пошия малко.Ето го мъничкото ми етапче: