Гоблените на Val4e

• Началник на темата Началник на темата Val4e
  • Начална дата Начална дата
Да си почина малко от индийката уших за два дена тази подкова, съвсем прясна е, много си я харесвам, колкото и нескромно да е:D

Кактож се казва и аз да поизтупам прахта от темичката си. Може да е малко рано, но в духа на коледното настроение уших този снежко за сина ми!

Хайде да се отчета с малко дейност. То се е видяло, че скоро не ще свърша индийката. Поставям началото на моите сърца за св. Валентин, 8 март, а стават и за рождени дни и други поводи, или просто да зарадваш някого.

Ето и индийката, най-накрая завършена, да си избърша праха от моята страничка.:D Сега остава да си я рамкирам, рамката вече е избрана, като стане ще ви я покажа.

Валче, много е красива тази девойка! И струва ми се е станала големичка, сигурна съм, че си избрала и страхотна рамка :idea: С Росаче ли я уши :confused: Много меки цветове :clap::clap: А какво ли ще бъде новото ти начинание :-|

Да ших я с Росаче на 18 каунт с тройна нишка-полукръстче. А новото ми начинание ще е гобленсет 837

Много е хубава,както всичко направено от теб:clap: Много добър избор и за следващият ти гоблен.

Валче, индийката е невероятна, от доста време я заглеждам но нещо все не се наемам но сега може и да се навия. :clap::clap::clap:

:clap::clap:Всичко създадено от теб е прекрасно!Последния ти гоблен направо грее!

Индийската девойка е много красива,както и всичко което има в тази страничка.Продължавай все така.:clap::clap::clap:

Последно редактирано:
Назад