Благодаря на всички за милите думи!:kissyou:
Zdrave,първият морски е от Галерия Бродерия,вторият е от форума,а третият е на Казанлъшки гоблен.
Засега с най-голямо съжаление изоставям любимото хоби за неопределено време.Но поне ще продължавам да се наслаждавам на вашите красоти.
Да ви представя последното попълнение към моята колекция,ушит отдавна,но съм забравила да го сложа в готовите,имах си тема в етапите,сега ви го представям в рамка,но снимката не може да покаже истинските цветове,в действителност не е толкова син.
Всичко сътворено от теб е разкошно!!! :clap: :clap:
Но за тези пъстри и многоцветни пейзажи, които си направила искрено ти завидях! Просто не мога да им се нагледам!!!
Благодаря ти, че сподели тази красота с нас:flowerlove: :kissyou:
За мен беше истинско удоволствие да се разходя из твоята темичка. Поздравления за двата гоблена на "Казанлъшки гоблен". Вече са ми в плановете :idea:. А последният на коя фирма е. Направо е приказен! БРАВО
Благодаря на всички за милите думи!Радвам се,че ви харесват моите гоблени!
Последният пейзаж е на Гобленсет-Бяла нощ,схемите са от форума.
Приятно шиене на всички!:kissyou:
Много красиви неща сте сътворили с мама!!!Особено много ми харесаха гоблените с морска тематика /може би,защото съм от морето,но за съжаление живея в София/!Бъдете здрави и продължавайте все така успешно да творите красоти!!!:clap::clap: