моята слабост!

• Началник на темата Началник на темата pollina
  • Начална дата Начална дата
Най-после и аз да покажа какво съм сътворила.
Показвам по реда на ушиване:

Това е любимият "Тих залив",за схемите най-искрено благодаря на Лили!
Много се колебах за рамката,но май се получи добре.

Най-после и аз да се отчета с нещо ново!
Представям ви,току що изпран и изгладен,"Крайморска идилия"

А този-"Момичето с шапката" ми е подарък от мама,отдавна го имам,но съм забравила да го снимам

браво

:kissyou: уникална колекция от гоблени и последния,,морска идилия,, е невероятен нищо че на вън е сняг ми се прииска да се разходя по брега:D:kissyou:

Моето последно творение

Здравейте!Време е да поизчистя праха от моята темичка.Причината за моето отсъствие е последното ми творение-моят син ,вече на 9 месеца

Сега ще ви покажа новите творби на мама.Започвам с подарените.
Последните три са подарък за детската стая.

Следващите творения на мама.Първото е за кухнята.Вторият гоблен е нов и е в комплект със следващия,ушит от преди,но сега с нова премяна.
Конете също ги показвам,понеже са обзаведени с нова рамка.

Аз като нямам време за нови,само се наслаждавам на вашите красоти и си рамкирам старите.Крайморският вече е готов,а зимния го очаквом скоро с нова премяна и ще го покажа.

страхотно красиво ,особенно последния ти гоблен .
поздравления за труда ти

:eek:Останах без думи.Къде съм се замотала до сега ,та не съм попаднала на вашата страничка.Прексрасни гоблени сте сътвори.Поздравления и за хубавите рамки.Да ти е живо и здраво и детенцето и продължавай да ни покзаваш красоти.:clap:

:clap::clap::clap: много красоти са извезали вашите сръчни ръце. А тоето последно 9 мес. творение е най-доброто сред тях.да ви е живо и здраво и да слушка та да имаш време за хобито си.

:confused: От къде ли да започна - дали от онова прекрасно създание, което като че ли през всичките тези девет месеца е позирало само за снимки или от невероятните творби, окачени на стените :idea:
Поздравления за прекрасната колекция, а чаровникът да е здрав, но и много послушен за да боцкате и да ни радвате с още красоти :clap::clap::kissyou:

Назад