Да,след всеки пласт се полива майонеза,за може да се желира и да се държи без да се разваля. А желатинът се накисва първо във студена вода. Аз ти препоръчван на доктор Йоткер- българския не го одобрявам-боклук е, неми ставаха тортите 2 пъти с българския- не желира добре. Та на д-р Йоткер, набъбва много бързо, почти моментално. След като набъбне,ако е сухо, доливап малко вода и го слагап на котлона , бъркаш докато се разтворят зрънцата на желатина,но без да завира ! Обикновено трябва да е на водна баня, но аз не го слагам,защото бързо се разтваря, преди да е завряла сместа. Като изстине се прибавя към желатина. А не се допуска завиране,защото желатинът се разрушава от високата температура и губи желиращите си свойства. Агар-агарът е устойчив,но за домашно ползване няма от къде да се вземе.Успех!