ГОБЛЕНИ ОТ "ИГОЛКИ"

• Началник на темата Началник на темата kati
  • Начална дата Начална дата
Поздравявам ви за смелостта и за уменията:clap::kissyou:Давайте смело, а аз, като не мога да работя с програмите или поне не съм се научила, ще се радвам на вашите резултати:kissyou:И май ще си остана само с това, защото а се научих - а оставих всичко в раздел отпочиващо:confused:

:confused:Пишете за неподходящи цветове. А когато се види как ще изглежда не са ли същите цветове, за да не започвате? Имам пред вид цветната схема не предупреждава ли за този резултат. Като си представя колко красиви картини пуснах там................:( А как им се надявах.....не е истина.

Kozirog, проблема е там , че на схемата цветовете изобщо не са това което са в действителност. Имам в предвид на листа след принтиране на цветна схема цветовете са много по- светли от цвета на самото мулине. А за моето поведение си има точен израз : тъпа но упорита:D:D Трябваше да си играя да ушия цялото лице, макар че от самото начало ми беше ясно ,че няма да стане. Но пък това ми беше нужно за да успея да заменя цветовете с подходящи.Не се отказвам лесно:crazy:

Да покажа какво успях да сътворя с портрета на дъщеря ми от Иголки след моя подбор на цветовете. Само трябва да сложа някакъв фон, но още не см решила какъв да бъде...Дайте ми идея какво да сложа за фон:idea:

Момичета много моля ако някой има схема на рози с бяла кала на милена стил да изпрати на denka_64@abv.bg изглежда е от стар каталог и вече не се произвежда. Много благодаря

Момичета много моля ако някой има схема на рози с бяла кала на милена стил да изпрати на denka_64@abv.bg изглежда е от стар каталог и вече не се произвежда. Много благодаря

Има специална тема за искане на схеми.Там ще ти обърнат внимание

http://goblenite.org/showthread.php?p=289231#post289231

za igolki

ИГОЛКИ СТАВА ,НО ЗА ГРАФИКИ И ГОБЛЕНИ С МАЛКО ЦВЕТОВЕ ИЛИ АБСТРАКТНИ.

Аз винаги си подбирам цветовете сама ,така,че .. иголки или - не ,няма голямо значение .Пук аз сигурно съм от малкото ,които обож:(:(ават да шият хубави,оригинални гоблени ,но не могат да си го позволят.Така,че......

za igolki

И аз свалих доста схеми от Иголки - пейзажи, цветя и животни. И понеже ме е страх за големите гоблени (нали не си заслужава толкова труд на вятъра) реших да опитам на едно врабче, хамстер и с повишен риск - една катеричка. Да предупредя всички, които влизат в Иголки - снощи не се отвори а днес получих вирус. Убих го!!!!!!!!!!!!!:angel:

За пръв път чувам за вирус в Иголки.Аз се ровя там от една година......:confused:

za portreta

Да покажа какво успях да сътворя с портрета на дъщеря ми от Иголки след моя подбор на цветовете. Само трябва да сложа някакъв фон, но още не см решила какъв да бъде...Дайте ми идея какво да сложа за фон:idea:

Екстра е даже... с толкова цветове -толкова .много ми хареса.:clap:

Назад