elena88 26 Декември 2005 #1 Плс в тази тема слагайте схемите на гоблени,за начинаещи,някой по лесни и с малко цветове! [:]
Lyubka 6 Януари 2006 #6 Аз ще подаря този гоблен на една моя позната, която досега не е шила гоблени. Според мен е лесен и е с малко цветове (само 9), а и не е голям.
Аз ще подаря този гоблен на една моя позната, която досега не е шила гоблени. Според мен е лесен и е с малко цветове (само 9), а и не е голям.
rodich 16 Февруари 2006 #7 пиано с роза, 6 цвята http://2busystitching.com/frechrts/reyrose/keyrose.pdf
Masha 21 Април 2006 #12 Една много интересна източна костенурка, за мен един от предпочитаните символи.
juuuuuuu 7 Май 2006 #16 гоблен Аз имам цялата английска азбука с птички, а гоблена е изцяло до 4-5 цвята. Сега поставям една в тази тема, защото тези гоблени-букви са много лесни. Начинаещия ще се справи без проблем с тях.
гоблен Аз имам цялата английска азбука с птички, а гоблена е изцяло до 4-5 цвята. Сега поставям една в тази тема, защото тези гоблени-букви са много лесни. Начинаещия ще се справи без проблем с тях.