3axap!

• Началник на темата Началник на темата 3axap
  • Начална дата Начална дата
А сега, след известно затишие, ще покажа последните неща на мама :clap:
Моите до никъде не са - обхвана ме лошата слабост на други гобленарки и сега шия 5 гоблена наведнъж. Нищо не става готово :PP Та поне мама да похваля де...

Последно редактирано:
Ето как изглеждат двете лица едно до друго:

Последно редактирано:
Фук-фук :D Хваля се с новото си творение - лятната котка - вече е в Готови творби :gipsy:

Последно редактирано:
Благодаря за милите думи на всички :kissyou:

Сега, последно за тази година, си поиграх на черна панама :idea: Нямаше време за етапи, защото го ших за един ден, така че пред вас е крайният резултат (още неизпран и неизгладен) :gipsy:

Последно редактирано:
Голата дама е облечена в рамка :D

Не си спомням дали съм показвала това - .
Представлява клубната емблема на футболен отбор "Реал Мадрид". Сама си направих схемата в ПМ, сама си го уших, сама си го рамкирах. Направо... нямам думи за себе си :D (аз съм ку-ку)

Последно редактирано:
Бръм, бръъъм

Отдавна не съм се отчитала с нещо готово... Преборих се с метри контурен бод, но си струваше.

did_tag, посвещавам го на теб :kissyou: :D

Последно редактирано:
Хайде, Мими, ший и да ги показваме заедно на изложбата :D Пипкаво е, но никакво съмнение няма, че си струва всеки бод...

Покрай приготовленията за изложбата забравих да покажа рамкирана Мая

И още нещо, което е шито преди да попадна във форума. Сега дойде време за рамки :greeneye: Слънчогледите са мои, а маковете - на майка ми.

Последно редактирано:
Да напомня за себе си и да внеса малко ред в темата...

В етапите съм сложила няколко готови неща, но ще ги лепна и тук, за да са на едно място всички завършени гоблени.

Дама Две малки плодови заигравки и последната ми гордост - зимното мяу . С нея котараните ми стават три -

Последно редактирано:
Малко разнообразие сред котки и задници :D

Стискайте палци да ми направят рамката както аз си я представям.

Последно редактирано:

Имах друга идея за рамката, но в движения претърпя реформа. Мисля, че и така се получи добре :)

Последно редактирано:
Занесох си дупето до Варна :crazy:, сега вече мога да го покажа и тук :D
Когато направя по-хубава снимка, ще я сменя.

Последно редактирано:
Розите си ги оформила много красиво ,а за дупето нямам думи невероятно е .Поздравления :kissyou::clap::clap::clap:

По-хубава снимка не мога да направя заради стъклото :confused: . За извинение показвам последното творение - подарък за един именник.

Последно редактирано:
Тадаааам :)
Вчера беше празник за мен, макар че не празнувах точно имен ден

Вложени година и половина време, нерви по единичните бодове и стотиците цветове (всеки е с по над 50 цвята), много пари за конци... но като ги погледна и си струва :party:

Много са красиви!Отдавна чакаме тези котета!:greeneye:
Наистина си струва "целия труд"":idea::kissyou::kissyou:

Много благодаря на всички за милите думи :cookies:

Пепи, да ти кажа, доста се чудех дали да не го взема във влака за Асеновград - както го започвам, така и да го довърша, но се отказах :D Живи, здрави, ще ги нося на живо :)

Назад