Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз съм чувала за една снаха дето бършела праха по мебелите с гоблен на свекърва й. Моят мъж все се шегува, че и с моите "кавьорчета" един ден така щяла да прави бъдещата снаха, може би затова гледам сега да си ги закачам по стените и да им се радвам.:idea:
 Защото живот и здраве след някое време и аз като теб бъдеща снаха ще посрещам, та така като са в рамки и на стената, хем ще им се радвам, хем ще ги запазя:smokin:Засега имам 5 в рамки и много/не съм ги броила/в гардероба, непрани и негладени ,навити на руло:-|
Защото живот и здраве след някое време и аз като теб бъдеща снаха ще посрещам, та така като са в рамки и на стената, хем ще им се радвам, хем ще ги запазя:smokin:Засега имам 5 в рамки и много/не съм ги броила/в гардероба, непрани и негладени ,навити на руло:-|
 Аз бих направила така:bong::fight:на мадамата(а защо не и на сина?!)
 Аз бих направила така:bong::fight:на мадамата(а защо не и на сина?!)
 И аз като някои от вас,два пъти свекърва ще ставам.За това  шия ,слагам ги в рамки и си ги окачвам,за да ми красят дома и да им се радвам.Знае ли човек какво може да му донесе бъдещето.Кандидат- снахата много им се радва,ама все си търси повод да и подаря някой,а не и се сяда на дупето да се научи
 И аз като някои от вас,два пъти свекърва ще ставам.За това  шия ,слагам ги в рамки и си ги окачвам,за да ми красят дома и да им се радвам.Знае ли човек какво може да му донесе бъдещето.Кандидат- снахата много им се радва,ама все си търси повод да и подаря някой,а не и се сяда на дупето да се научи

Нека и аз да кажа - няколко малки около десетина са в рамка, от по-големите само Коне на водопой е на стената, а останалите ... ако не видят рамка/а това може да се случи/ бъдещите снахи ще има да си бършат...на моя близка снаха й си бършеше чинийте,понеже попивало много добре - не вярвате, но е факт, а в градчето, в което живея, снаха с Воденицата на Буше беше завила в панелната баня обикновенната си пералня.Не искам да натъжавам никой от вас, но това е живота-нека да се радваме на творенията си до като можем, а един ден нищо чудно да се появят обяви от рода Продавам на половин цена.:kissyou:
 Eто!За това побеснявам,когато някой продава гоблен!Защото си мисля,че човек,ако наистина го е шил,а не е наследство или дори кражба(защото не е изключено)никога не би си продал труда за каквито и да е пари.Единственно,ако се налага да спасява човешки живот(било то за лекарства или операция),само това оправдава хората,които продават!Аз не мога да продам гоблена си,колкото и да е малък,като знам,колко нощи и дни съм си бола очите и колко желание и обич съм зашила в него!А за подаряване,съм подарила един единствен и то на гобленарка,защото знам,че ще го пази и цени!Аз съм мъжка майка и един ден ще ме люлеят три снахи!Дано Господ е добър и децата ми случат на добри жени,а аз на добри снахи!Това,което прочетох за бърсане на прах и чинии,ме ужаси,защото само един невеж човек,би постъпил така с изкуството!!!Не ми беше минавало през ума ,че има и такива хора...А иначе аз гоблените си ги съхранявам в рамки.Мисля,че това е най добрият начин да съхраниш труда си и да го покажеш на всеки,който желае да го види!
Eто!За това побеснявам,когато някой продава гоблен!Защото си мисля,че човек,ако наистина го е шил,а не е наследство или дори кражба(защото не е изключено)никога не би си продал труда за каквито и да е пари.Единственно,ако се налага да спасява човешки живот(било то за лекарства или операция),само това оправдава хората,които продават!Аз не мога да продам гоблена си,колкото и да е малък,като знам,колко нощи и дни съм си бола очите и колко желание и обич съм зашила в него!А за подаряване,съм подарила един единствен и то на гобленарка,защото знам,че ще го пази и цени!Аз съм мъжка майка и един ден ще ме люлеят три снахи!Дано Господ е добър и децата ми случат на добри жени,а аз на добри снахи!Това,което прочетох за бърсане на прах и чинии,ме ужаси,защото само един невеж човек,би постъпил така с изкуството!!!Не ми беше минавало през ума ,че има и такива хора...А иначе аз гоблените си ги съхранявам в рамки.Мисля,че това е най добрият начин да съхраниш труда си и да го покажеш на всеки,който желае да го види! ) но всички си ги слагам в рамка и се гордея с тях. И както казва майка ми това ще ми е "чийза" след време. Не мога да се въздържа и да не изкажа мнение и по въпроса за бърсането на чинии, прах и рочие .... това си е направо брутално и чудовищно. Трябва да си много безсъветен и невежа, за да си позволиш такова отношение към човешкия труд,особено пък на близък човек.
 ) но всички си ги слагам в рамка и се гордея с тях. И както казва майка ми това ще ми е "чийза" след време. Не мога да се въздържа и да не изкажа мнение и по въпроса за бърсането на чинии, прах и рочие .... това си е направо брутално и чудовищно. Трябва да си много безсъветен и невежа, за да си позволиш такова отношение към човешкия труд,особено пък на близък човек. Дрешките, дори и нейни, не са ни виновни.
Дрешките, дори и нейни, не са ни виновни. Направо хващаме и помитаме с нея, не съм ли права:kissyou:
Направо хващаме и помитаме с нея, не съм ли права:kissyou: И сега като чета коментарите направо се плаша, но.... всичко според мен е до уважение и почитание към труда.
 И сега като чета коментарите направо се плаша, но.... всичко според мен е до уважение и почитание към труда. , но тези дни и той ще замине по предназначение. Майка ми от известно време все ми мели на главата, че съм била много производителна и нямало място и не искала да бие дупки по стените само, защото съм й казала че живот и здраве един ден да се задомя ще си ги взема и тя сега... - " как ще си залича дупките после ? "
, но тези дни и той ще замине по предназначение. Майка ми от известно време все ми мели на главата, че съм била много производителна и нямало място и не искала да бие дупки по стените само, защото съм й казала че живот и здраве един ден да се задомя ще си ги взема и тя сега... - " как ще си залича дупките после ? "  Но поне не мога да се оплача-всичко, което съм завършила до момента ми е слагала веднага в рамка. Това е от мен
 Но поне не мога да се оплача-всичко, което съм завършила до момента ми е слагала веднага в рамка. Това е от мен