За любителите на Michael Powell - етапи и готови

• Началник на темата Началник на темата Denica
  • Начална дата Начална дата
:clap: супер свежо!!

а панамата ти ли я оцвети или така е купена?
и... коя снимка е с по-реални цветове?:confused:

Последно редактирано:
Най-после и аз се престраших да ушия нещо на Пауъл
Ето моята интерпретация на негово моделче

[URL=http://radikal.ru/F/i049.radikal.ru/0906/4f/b0ae6c6060d7.jpg.html][/URL][URL=http://radikal.ru/F/s56.radikal.ru/i151/0906/2e/a66be436e1e3.jpg.html][/URL]

Пропуснала съм последните модели на Пауъл ,пък и да бях го видяла едва ли щях да го ушия.Но сега като видх твоето изпълнение Мими го планувах веднага:D,панама имам,видях и схемата,остава свободно време да намеря

И аз да се включа :)

Здравейте, любители на Michael Powell :)
От скоро съм във форума и засега само чета, образовам се и се радвам на красотите. В крайна сметка, май вече имам любим автор - Майкъл Пауъл :) Толкова шашави и весели неща има, че нямаше как да не ме грабне. Първият ми по-голям гоблен (в смисъл, по-голям от 5х5 квадратчета) май ще е неговият Greek window.
Стискайте палци да го завърша навреме, че съм бременна в 7-мия месец и когато малчо се роди, ще трябва да се отпиша за известно време.
Засега няма смисъл да слагам снимка на етап, защото... ами всички са виждали бяла панама без нито един бод ;)
Стискайте палци да ми тръгне! :kissyou:

Ето и моята интерпретация,промених панамата , конците,схемата бе нечетлива,и в крайна сметка само контура е на автора,та това излезе:(

Ето и моята интерпретация,промених панамата , конците,схемата бе нечетлива,и в крайна сметка само контура е на автора,та това излезе:(

И твоята интерпретация ми харесва :clap: Гледай да я опазиш от авторите, че къде ще ти отидат "авторските права"

shanni, панамата си е такава, зелена, не съм я боядисвала аз :)
sonq, и твоят вариант е много интересен, поздравления :clap:

:)

Изчетах цялата тема, но не разбрах - схемите купувате ли си ги или ги теглите от някъде....:confused: Защото доста работи от вашите ми харесаха и се замислям дали да не ушия и аз някоя къщичка :)

http://dump.ru/file/2964470
Архивът, който сме събрали към момента!

Соня, вазата е станала много интересна на тази панама! И друг път не се мъчи - като имаш нечетлива схема свиркай за по-добра :gipsy:

Mimik , sonq и двата варианта са много свежи и красиви , браво за творчеството:clap:

Greek Window - етап 1

Ето ме пак с първото ми етапче. Очаквам градивна критика :)

Хехе, това ми трябваше! Благодаря, Светла. Бях започнала да се отчайвам от скоростта, с която се шие, но щом смяташ, че се получава добре, има смисъл да продължавам. И все пак, ако нещо дразни окото, не се притеснявайте да ми казвате. Ще ми бъде от полза.

:clap::clap:Браво , много добре се справяш!!
Не се притеснявай , бавничко върви , но пък е много красив пустия му прозорец!

Продължавай все така, нямаш нужда от никаква критика, а като го завършиш вече ще искаш да ушиеш всичките гоблени на М. Пауъл! :kissyou:

Назад