За любителите на Michael Powell - етапи и готови

• Началник на темата Началник на темата Denica
  • Начална дата Начална дата
Не знам дали е ново течение, но си е краста и то голяма:D.
svetlina, до като се обърна и си готова:clap:, а и другите момичета така добре стартирате. А на мен не ми се шие и само се мотая и го кълва от тук от там.:DНо иначе искам да го свърша и да се хвана с поредния , но тава май ще си остане в сферата на мечтите. И все пак да покажа до къде съм го докарала- не стига ,че не ми се шие ами и немога да снимам

Бързам ,бързам :D,но в тази жега напредъка ми е малък:(

:(Днес цял ден чакам този кактус да цъфне и съм стигнала до тук.Краят не му се вижда, пък и продължавам да поря:uhhhh:

Jana_jj, като цъфне кактуса да ни го покажеш,много ми е любопитно![/QUOTE]

ЕТО ГО ПРОСЛОВУТИЯТ КАКТУС. МИНАЛАТА ГОДИНА ЦВЕТОВЕТЕ МУ БЯХА ЦИКЛАМЕНИ :lookup:

Добре сте си вие - кактусите ви цъфтят, гобленчетата ви напредват, а моя прозорец и до половината още не е докаран ... :(
Всеки път надниквам да видя кой докъде е стигнал и си викам , че още не съм изпуснала последния влак ... :D След много зор да си открадна време - ето докъде съм :greeneye:

Jana_jj, много е красив кактуса ти. Аз преди имах такъв и с бели цветове.:)
:D Охохохо, това красив го прочетох като крив и си викам- бре, тия момичета как така хем криви къщички шият, хем криви кактуси гледат:D:D И аз щях да ви покажа моя цъфтящ бодливко, ама снимката нещо са я преустроили и не мога да схвана как става номера.
А иначе ето докъде докарах моите къщички:

:-|Ето до къде съм стигнала,но цъфтежа ная моя кактус е по-спорен:D

Ура-а-а, вече пиша от компютъра си, след 4 дена тормоз на Спектър нет да си отстранят повредата, вече пак съм с вас, а сега да ви покажа готовото гобленче преди да съм го изпрала! Днес пристигнаха конците от Щатите и нямах търпение да го завърша. За червеното си бях поръчала DMC Е321, а черното - Е310. Учудващо от поръчката до пристигането минаха само 6 дена, а аз очаквах минимум 2 седмици, като се има предвид, че един гоблен на Аксиома го чаках от София 5 дена, а цената на доставката е същата!:D

svetlina, станал прекрасен и с това ламе е разкош !!:clap::clap:
jana_jj, никак не е бавно ,много добре си напредваш!!:clap::clap:

Момичета, Анхор - М300 и А300 на кои номера от DMC отговарят:confused:

Ура-а-а, вече пиша от компютъра си, след 4 дена тормоз на Спектър нет да си отстранят повредата, вече пак съм с вас, а сега да ви покажа готовото гобленче преди да съм го изпрала! Днес пристигнаха конците от Щатите и нямах търпение да го завърша. За червеното си бях поръчала DMC Е321, а черното - Е310. Учудващо от поръчката до пристигането минаха само 6 дена, а аз очаквах минимум 2 седмици, като се има предвид, че един гоблен на Аксиома го чаках от София 5 дена, а цената на доставката е същата!:D

Свеле,Гобленчето се е получило супер!Само искам да те попитам,дали така ми се струва или си го шила с ляв наклон?

Това са или стари номерации или още не дошли в България!
30310 - Е310 - черно ламе
30666 - Е815 (било 5270) - червено ламе - има и едно по-светло от него, което не се намира почти по магазините, поради липсващ интерес, но аз си мисля, че е точно, което ти трябва, защото е по-светло от Е815!!!
А за тези на Анхор - М300 и А300 - ще разбера в Петък!
Дано ти бях полезна :kissyou:

Соня - това бяхме коментирали със Светлина преди време за същите цветове - 48 пост и преди това - но тя си ги поръча накрая ...

Слави шила съм го кръстчета, както си е по схема, и понеже се вижда само горния конец, изглежда като наобратен наклон! Ти няма ли да се включиш със започнато гобленче от Пауъл, набави ли си конци, ако имаш нужда от нещо, ще помагам, надявам се да дойдеш на срещата следващата неделя!
Sonq за А300 и М300 използвах DMC ламе 5284, гледам че новият му номер е Е3852, а Аr 1017 и Аr 801 съответно Е321и Е310. Надявам се да съм ви била полезна, сега умувам кое от серията да му е другарче!:confused:

Благодаря svetlina:kissyou:Аз се чудя дали звездите са шити с бяло ламе и конец,а луната е жълто ламе и конец.В крайна сметка ще ползвам останало ламе от друга ушита от мен "Венеция на Ланарте''
А за другарче мисля този гоблен :

Звездите при мен са са бял конец 2 нишки и жълто ламе, а луната жълт конец 2 нишки и жълто ламе, и аз като теб се чудех бяло и жълто ламе, но се отказах.
Ето и го и в рамка, а другарче ще му мисля от същата серия Венеция, като рамката ще е в друга тоналност!:kissyou:
Чудя се, но май най-накрая и двете ще ушия!

Назад