Какво е RR

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
Ами остава тогава да ви пожелая приятна работа,и не забравяйте да кажете когато пращате и когато получите.После да публикувате и снимки;)

Момичета как върви начинанието ви?Споделете до къде сте стигнали,дали изобщо сте почнали :oops:

mareha, нали ти писах, че трябва да дойдем при теб за разяснения и забавления?:D :D :D :idea:

И аз почнах, но все още не е завършено....
Добре беше да прескочим до Рим за последни разяснения, но друг път :D:D:D
А качествена снимка от мен не чакайте.Молбата ми е, който ми праща и който получи от мен да снима.

ь

И аз почнах, но все още не е завършено....
Добре беше да прескочим до Рим за последни разяснения, но друг път :D:D:D
А качествена снимка от мен не чакайте.Молбата ми е, който ми праща и който получи от мен да снима.

нямаш проблем стига да съм аз,но нали е тайна :shhh:
и аз не съм го довършила , всъщност снощи го започнах и ми се видя много трудно, за първи път бродирам на неразграфена панама,а 1:1 не ми е много приятно, но за идеята ще се напъна да го довърша :idea:

Ами аз ви чаках чаках,ама вие не та не,нещете да дойдете :D Сега мъчете се сами :lookup::kissyou:

az moyata kartichka veche q pratih, no:uhhhh: zabravih da q snimam.
taka che shte pomolq poluchatela da ya snima. burzah zashtoto dnes zaminavam za BG i nama da sum vuv foruma za edin mesec, jelaya na vsichki uspeh i mnogo hubavo latno nastroenie:kissyou:

ь

az moyata kartichka veche q pratih, no:uhhhh: zabravih da q snimam.
taka che shte pomolq poluchatela da ya snima. burzah zashtoto dnes zaminavam za BG i nama da sum vuv foruma za edin mesec, jelaya na vsichki uspeh i mnogo hubavo latno nastroenie:kissyou:

браво на теб,много си бърза,аз имам още 2-3 дни работа за да я довърша и това ще стане сигурно другата седмица,че бродирам само вечер а и не всяка вечер имам възможност но ще направя всичко възможно да спазя срока

добре, аз ще го изпратя в понеделник както се разбрахме с mareha. ще разберете после защо, имам го снимано но ще го покажа по-късно

Светле,можеш да я покажеш,но неказвай от кого е.Като получат всички чак тогава ще казвате

Това е получената картичка.Е на на малко повече от 50, но"Все още великолепна " - както пише.:D:D:D
Благодаря много на подателя

:loveglasses: Светле много хубава и свежа картичка си получила и толкова бързо ,аз моята я пратих чак днес,правя ремонт и за малко да я забравя в бързината не се сетих и да я снимам :uhhhh:

Назад