sidika 31 Май 2008 #7 vessy, super goblen4eta si u6ila :clap: za6to gi kri dosega:idea: peyzajite mnogo mi haresaha, adam i eva sı6to :clap: za karti4kata da ne govorya mnogo originalen podarak, a indian4eto na mustic ctitsch li e :?: dosta slojen mi se vidya davay malko ti e ostanalo
vessy, super goblen4eta si u6ila :clap: za6to gi kri dosega:idea: peyzajite mnogo mi haresaha, adam i eva sı6to :clap: za karti4kata da ne govorya mnogo originalen podarak, a indian4eto na mustic ctitsch li e :?: dosta slojen mi se vidya davay malko ti e ostanalo
lali Гобленар 31 Май 2008 #8 СТРАХОТНИ СА. Браво. Много красиви неща си ушила. Картичката е невероятна. Продължавай все така.
ra4ko75 31 Май 2008 #9 Добре дошла сред нас. Много красиви неща си ушила до сега. Продължавай в същия дух.
vanina5860 1 Юни 2008 #10 vassy,страхотни са!!!:clap:Свежарски!:clap::kissyou: Адам и Ева - стилни :clap:
rosi22 Гобленар 1 Юни 2008 #14 Много красиви картинки си измайсторила! Страшно ми хареса детската серийка в началото. :clap:
S svetlina 1 Юни 2008 #15 Браво, много хубави гоблени си ушила, от кога се каня и аз на лебедите на Vervaco, май друг не ги е показвал ушити!:clap:
Браво, много хубави гоблени си ушила, от кога се каня и аз на лебедите на Vervaco, май друг не ги е показвал ушити!:clap: