veni_3000 [Замък]

• Началник на темата Началник на темата flame
  • Начална дата Начална дата
Пинки е комплектовка на Вачева купен е преди около петнадесет години и най после го уших не го препоръчвам за шиеуне поне на мене ми действаше изнервящо .

:clap::clap::clap:Браво много ми харесаха всички гоблени дали някога и аз щте ушия толкова големис мадежда да ви настигам

Прекрасни гоблени! А за майторлъка да ги шиеш еднакви от двете страни мога само да ти завиждам. Браво!:clap::clap::clap:

Нямам думи за цялата тази красота, а за това как ги шиеш и от двете страни мога само да ти се възхищавам

Вени съкровище идвам на гости у вас! Тези красоти защо ги скри и не ги показа на срещата? Гледай ти, ама много си потайна. Страхотни са-поздравления:clap::clap::clap:

Йероглифът е много красив! :clap: Какво означава?
Мисля че означаваше просперитет но може и да бъркам не знам особенно добре китайски:D.Благодаря ви че сте погледнали в мойта страничка имам още някои неща да ви показвам но ще стане малко по късно.

Вени, ти ме изненада, от колко време не си пускала нищо в темата си, а имаш толкова много гоблени. Обаче аз не мога да се въздържа да не покажа дамата и тук :) Ето подаръка за мен от Вени и Дани, който получих това лято докато, бях в Добрич:

Благодаря ви, момичета за милата изненада, благодаря за съвмесния труд :kissyou:. Вие си знаете колко много го харесвам модела и с радост си го гледам всеки ден. По стечение на обстоятелствата стените в хола ми са само с гоблени с женски портрети и тази дама пасва идеално.

Да не си помислите че от 2009 не съм шила нищо много ме е срам.Аз даже не съм влизала в темата си и сега виждам че Катето ми е написала нещо, закоето и се извинявам.

:thumbup: Вени, Вени :kissyou: Показа го най-после! От кога го чакам:kissyou:
Невероятен е! Прелест!!! Прееелест!!!:clap::clap:

Назад