Нова игра-Втори шанс

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Супер :idea: и аз имам мераци на ХАЕД и Мистик стич, но са си само мераци, а така все едно аз ще го шия :D пробно един вид.
Доколкото схванах идеята, играта може да продължи вечно или поне докато има поне двама желаещи.
Даноп се включи и wylchin да разясни.
Я направо събирай конците и почвай HAED:greeneye:

Loria щом имаш работа ,а изпитите са си сериозен ангажимент,не е проблем да пропуснеш седмица,но трябва май да пуснеш пост тук за да се обадиш,я по-добре прочети №2 пост от тази тема:idea:

Manka, пише ако пропусна две седмици без да споделя за сериозна причина...............мисля че това е доста сериозна, и ако някой има нещо против няма да се включа, поздрави

И аз това написах че си е сериозен ангажимент,така че участвай смело.Никой няма против,налиии:kissyou:
Ако не аз ще ти напиша една извинителна бележчица:D

И аз ще участвам в играта.Поздравления за отличната идея.Само че и аз трябва да реша с кой от всичките започнати гоблени ще участвам че станаха много.:lookup::shy2:

USB-кабелът ми нещо не сработи. За това ще участвам с нещо новичко, което се побира на скенера 15611 и 15612 на Ланарте. Първо този

И така, моята мъка се състои от 1435 квадратчета, ушила съм към 150 ,по квадратче и половина на седмица...смятам ....за 18 години ще е готов.(да ни е жив и здрав форума):D. Май накрая сама ще я играя тази игра. Предполагам че по всяко време ще може да се включи някой със зарязан гоблен, така де да не ме изоставите:-|:-|:-|:-|(умирам от срам)

Бройте и мен! Поздравления за прекрасната идея:clap:
Че този гоблен стана по-отлежал и от старо вино:D
"Ангел-хранител" на Солария:idea:

Galie мислиш ли си , че ще удържиш да шиеш само по квадратче и половина на седмица. Аз поне не мога да повярвам, а и е дадена минимална норма, не и максимална. Давай смело... все ще се намерят мераклии да ти правят компания.

Момичета искам и аз да се включа.
Ще правя компания на galie с Вествалската воденица :) Като видях снимките, които е показала и ми останаха очите.
Надявам се до вторник ще съм готова да започна.

И аз искам да се включа с моя HAED,(не е отлежал,но ...идеята за тази игра много ми допада.:gipsy:)-1050 квадратчета-ушити около 50

Чучулига,аз не мисля,че има кой знае каква разлика в размерите между двата,просто или аз съм се поизхвърлила,или ти си посъкратила от квадратчетата.:confused:;)За да не стават грешки размерите са 300/352 бода.:kissyou:

:shy2::shy2::shy2:
сега вече ме е срам с моята мишка (10/10 квадратчета)
дали да не се включа с нещо друго, а това да карам успоредно :confused:
мога да мисля до понеделник, нали?

Ами редно е да се засрамиш-писах ти по горе-увеличи групата на HAED:smokin:

:D не ме подтиквай към грях, че малко ми трябва :D ако започна още един, започнатите ми ще станат не 20 и ... , а 30 и ... :uhhhh:
пък и нали идеята е да дадем втори живот на някой позаб(р)авен гоблен :kissyou:

И аз ще се включа този път пък ще видим какво ще излезе.Имам толкова зарязани, но ще пробвам с най-стария отпреди две години:)

Назад