lali

• Началник на темата Началник на темата lali
  • Начална дата Начална дата
Искам да се похваля с две гобленчета който не са мой, а на голямата ми дъщеря. Това са първите и опити да навлезе в изкуството да шиеш гоблени така че не я съдете много строго.
От сега нататък се надявам все по-често да Ви показвам нейни произведения

Искам да Ви покажа един от гоблените си който приготвих за подарък. Имам сериозен здравословен проблем и една медицинска сестра идва всеки ден в дома ми за да ми включва системи. Стои с часове до мен и сумата която взема за труда си е почти символична. Приготвих това за да я зарадвам и поне малко да и се отблагодаря. Надявам се да и хареса.

Качеството на снимката е ужасно, в действителност е много по-красив и цветен, но не съм на ТИ с техниката.

:idea:Най-после вече е на стената:idea:
Започнат на 21.05.2008 г. и завършен на 06.10.2008 г.

:idea:Бързам да Ви покажа най-новото си произведение - подготвих го от сега, но ще го подарявам за коледа. Тези две котенца са предназначени за моя колежка и близка приятелка.

Искам да Ви покажа това което завърших днес. Ших го за подарък и се надявам да го харесат. Малко съм разочарована, защото не стана това което очаквах, но....

А това е оригиналната картинка. Слагам я за да може да сравните и да си кажете обиктивното мнение

Кораба си е много хубав !!!! :kissyou:Според мен имаш проблем с фотоапарата - виж как грейна като го минах през автоматичния корект - направо засия! Страхотно си се справила! И при феичката положението е същото - виждала съм я на живо и знам, че твоята също грее , ама пусто снимчицата не отразява добре оригинала! Поздравления! :clap::clap::clap:

Искам да Ви покажа няколко нещица който приготвих за подаръци за коледа. Съвсем скоро ще се разделя с тях, но за сега все още са при мен и им се радвам аз
/кораба сте го виждали, но сега вече си има рамка/

:idea:Време е да покажа нещо ново, ей сега го изгладих и бързам да се похваля :greeneye:

Дамата е вече в рамка. Имам забележки към майстора който е слагал рамката, но... и за да не е самотно котенцето, му направих и другарче - кученце.

Няколко малки нещица направени с голямо желание :greeneye:

Днес завърших тази фея и бързам да Ви я покажа. Доста е далеч от оригинала, но пък така си е уникат и си е само моя :PP

Ето нещо което направих за себе си - едно протмоне в което да прибирам всички онези неща който се налага да местя от чанта в чанта почти всеки ден, сега поне съм сигурна, че няма да забравя нещо :D

Това е гоблена из вълните на който "плувам" вече доста време, сега го завърших и бързам да се похваля

Нещо малко, ушито от най-малката гобленарка в нашата къща :greeneye:
Рамката е от картон и без стъкло за да не смачка полата на балерината :idea:

Последно редактирано:
Тази молитва вече е при новия си собственик и мога да Ви я покажа. Исках да е много изчистена и семпла и поне според мен се получи. Надявам се да Ви хареса

Чудесен часовник!Ще му е приятно на собственика му да го поглежда,за да види колко е часа.:clap:Кога ли и аз ще се справя в тази област!?:confused: Лека вечер и честито Рождество!:loveglasses:

Назад