Верига ВВиллер

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не се ли чувстване неудобно че вие имате а ние не:cry::cry::cry:
Дайте нещо и на нас неграмотните.

Много благодаря за схемичките! :kissyou: :kissyou: :kissyou:
Нямам много време и не съм успяла да ги разгледам, но виждам, че има доста писма в кутията:clap:
Pakpak, благодаря ти за отделеното време :kissyou:

Ами...какво да ви кажа....които са закъснели сег ане мога да ги включа.
Освен да правим нова верига....незнам, трябва да помисля.
Ако се съберат достатъчно хора, може и да направим още една...

Как си го представяте това - да се сложат някъде и да се теглят. Къде да бъде?

az sym syglasna s tova predlojenie ,no ima edno golqmo NO mislq ,4e to4no za tova se pravi verigata za da nqma problemi 4oveka koito ka4va shemite v neta s avtorskoto pravo.kakto se be6e slu4ilo mislq s na6a syforumni4ka:confused:mislq, 4e po dobriq variant e da se napravi rezervna kupiq kakto s lanart.ako tova ne zatrudnqva pakpak razbirase.tova e moeto predlojenie:kissyou: s razre6enieto na pakpak sym gotova da si dam parolata za moqta kutiq na nakoi jele6t.no purvo iskam da znam kakvo misli pak pak za tova:confused:ako ne e problem i ako mi se garantira,4e nqma da mi iztriqt shemi4ki ot kutiqta:D

мога ,ако сте съгласни всички :-|да ги сваля от пощата и да ги кача в страничка - примерно в май лайв пейч.[:] там се побира доста информация и е видно какво се тегли

Ако и другите са съгласни давай :idea:.Но, май най добре ще е и да сложиш парола, и който иска да ги тегли да му я даваш така няма да са видни от всеки .

П. П. pencho Благодаря :kissyou:

Момичета, вие сте тези, които разбирате от компютри, както го направите да е най-добре за тези които изпращат и за тези, които ги желаят схемичките, така да бъде! Ние ще ви се доверим напълно!
А и още нещо: възможно ли ще е някоя от вас, дами, която има веригата на ланарте да ми я изпрати на мой адрес? Моля! Ако някщой се съгласи, нека ми пише на ЛС и ще му изпратя името на пощата и паролата си!

Идеята дя се направят пощенски кутии даде Деси Стоева в http://www.goblenite.org/showthread.php?t=3964.

И то беше по повод тоталното триене на авторски страници.

Давам пример!

в Mylivepaige ми изтриха два акаунта с HAED,

в PhotoFile един с Passione Ricamo,

в Picasaweb един с Алфонс Муха и още един с общи схеми на гоблени!

По добре е с веригите с лични пощенски кутии!
Вярно, че е доста сложно за този, който го прави, но така е най сигурно!
Това е моето мнение!

не е ли най-добре да се качат на страница и да се сложи парола,която ще знаем само ние във форума ?

Статус
Not open for further replies.
Назад