Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Наистина са много удобни. Тази, която знам, е от някакъв вид пластмаса. Увелчава чудесно. Динко, дай, моля те, подробности за материала и цените.:greeneye:
Когато гледах през лупата не носех очила, но беше отдавна. Мисля, че може и без очили. Тази, която е у нас, увеличава много добре. Но свикнеш ли да бродираш под лупа после ще ти е трудно да се откажеш от "услугите" й.Ако може някой да каже как е по-добре
- с лупа
- с очили
Благодаря предварително.
Когато гледах през лупата не носех очила, но беше отдавна. Мисля, че може и без очили. Тази, която е у нас, увеличава много добре. Но свикнеш ли да бродираш под лупа после ще ти е трудно да се откажеш от "услугите" й.
Здравейте,
Извинявам се за закъснелия отговор.
Точно този модел лупа много бързо се разграби
Скоро ще добавим всички лупи, които се предлагат и ги има в наличност.
Утре или в петък ще се опитам да дам повече информация. Отскоро има нови модели лупи на фирмите Prym и Permin of Copenhagen , но не са добавени в online магазина, но скоро и това ще стане :thumbup:
Съвършено права си за съжаление, ама да не ти пука.[:][:]Аха, ясно. И аз така си помислих, че и едното и другото се явява патерица
![]()