Готовите модели от Авантюрата

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Веселушко е много хубав, явно и в сиво слончето пак е много красиво, веднага го слагам при другите в галериата:kissyou:

благодаря, нямах достатъчно друг подходящ цвят за тялото и реших да пробвам така и се получи.

Здравейте и от мен!
Най-нахално ще се намърдам в темата, защотооо st_dobri ме подкокороса с нейният слон.
На вашето внимание Цинга-манга слона.

:gipsy: кога успя бре Китааааа, докато те дебнах и ти вече си го лепнала :clap:

:confused: като влезе при другите да ми лепна ли кебапчетата? не намерих "слона моя приятел" :D

st_dobri, ама нали се разбрахме да не лепкаш "слона моя притятел"??
Лепкай кебапчетата, и без това ми пощури децата с тази песен.

kita99 :clap: браво , радвам се че се намират желаещи да си направят слончето и след играта, тук виждам заслугата и на Доби, веднага ще го кача при другите

:)

Вече всички слончета си имат песнички :gipsy: мисията ми е изпълнена (макар, че ако се появят нови слончета аз пак ще цъфна :D )

Нещо ме е напънало да поздравя всички :idea: и тези, които не си показват слончетата също :kissyou:

http://www.vbox7.com/play:c3517e92

Ей, момичета-тези слонове станаха глутница!!!/тука следва смях, ама ми няма емотиконите/

Браво на вас момичета, аз име измислих започнах да шия "културния " бод и го зарязах, не мога нямам нерви за тея очертания, мама преди време ши един гоблен и ме помоли аз да и напражя очетанията че на нея също не и допаднаха, аз и обе6тах но той седи недовършен сега и слонът ми Додо, незнам кога ще го ушия :(

Назад