Готовите модели от Авантюрата

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата

manka

Гобленар
Модератор
Момичета преместете си постовете с готовите слончета в тази тема,нека ги съберем на едно място да им се порадваме,а аз ще ги отделя в първите постове.които са пуснати сега в другата тема ще ги сложа тук вече.Поздравления за всички които се включиха в авантюрата и успешно финишираха:clap:

NIA-слончето и се казва Олифан
Преглед на прикачен файл 81840
adi-viki -с име на слончето Бонбон
Преглед на прикачен файл 81841
Mimik -слончето е с име Пинки
Преглед на прикачен файл 81842
sanita - името на слончето е Мони
Преглед на прикачен файл 81844
st_dobri -името му е Кетка кокетка
Преглед на прикачен файл 81848

Само да не решите, че съм се отказала, просто контура ме измъчи и като приключих, се оказа, че нямам с какво да снимам, батериите паднали, зарядното в офиса и т.н., НЕ МИ Е ДЕН ДНЕС. :gipsy:
А на viking, специални благодарности :kissyou: за всички прекрасни емоции, които породи с тази авантюра.

...чиста авантюра беше и за нас-внимателно наблюдаващите петната!!!Страхотни слонове станаха!!!

Ето ни и нас, с малко закъснение. Нашето слонче се казва Слон - Балон и е приятел на Мечо Пух. Снимката е малко лоша, но за днес мога само толкова Като излезем на разходка с малките хуни ще го снимаме по хубаво:)

Ето я и Кити, с огромно закъснение, но все пак благодарение на Denica и Вие ще я видите.

Ето го и моят Лъвчо.:D
Извинявам се за забавянето.
Огромни благодарности на Viking за чудесната авантюра.Не се бях чувствала така отдавна-в комбина с много хора.:kissyou:
И мисля , че колекцията ми се попълни с едно супер слонче-Лъвчо.:D

:D не мога да се въздържа :clap: :clap:

а това е за всички слоно-сътворителки :gipsy:

smiley.jpg

весели и усмихнати да са дните ви!

А песничка ще има ли?:kissyou: :kissyou: :kissyou:
Мисля, че можем да се кандидатираме за Рекордите на Гинес с нашите слочета.:D
Беше ми приятно,дами,да шия с вас.
Благодаря на всички!!!:kissyou:

:clap: Ох, момичета,върнахте ме в детството с тези слончета.Когато бях малка/преди 100 години/ имаше едни бонбонки, малки разноцветни захарни перлички...:idea:

Първата ме разплаква.Имам я с превод и все цивря на нея.:kissyou: :kissyou: :kissyou:
Благодаря за поздравите!!!
Как да не шие човек като има кой да ни вдига тонуса?
:D :D

Назад