Лични разработки

• Началник на темата Началник на темата bosuzi
  • Начална дата Начална дата
Някой от вас шил ли е модел направен през darklilac? Направих си схемички на някои картини, които ми харесват и поне една от тях ми се иска много да ушия, но първо исках да знам дали е тествана тази програма :confused:

Някой от вас шил ли е модел направен през darklilac? Направих си схемички на някои картини, които ми харесват и поне една от тях ми се иска много да ушия, но първо исках да знам дали е тествана тази програма :confused:

Надежда, ако имаш малко търпение започвам един от тези, които си направих, и ще те държа в течение как се развива. Направи ми впечатление от различните неща, които си направих, че не трябва да намаляш размера на картинката, а да си го зададеш като размери на гоблена. Аз ще пробвам гоблен с намалени двойно размери, така че - стискай ми палци .....

Надежда, ако имаш малко търпение започвам един от тези, които си направих, и ще те държа в течение как се развива. Направи ми впечатление от различните неща, които си направих, че не трябва да намаляш размера на картинката, а да си го зададеш като размери на гоблена. Аз ще пробвам гоблен с намалени двойно размери, така че - стискай ми палци .....

Деница, ще чакам с нетърпение да видя твоя гоблен как ще се получи. Аз така или иначе имам 3 гоблена да ушия докато стигна до този, който имам голямо желание да ушия :idea: Обаче моята снимка е малък размер и ми се струва, че май не е излязла схемата много качествена, но това предполагам само при процеса на шиене може да се установи...така или иначе ще следя твоя процес!!! :kissyou: И ще стискам палци да стане сполучлив гоблена :thumbup:

Деница, ще чакам с нетърпение да видя твоя гоблен как ще се получи. Аз така или иначе имам 3 гоблена да ушия докато стигна до този, който имам голямо желание да ушия :idea: Обаче моята снимка е малък размер и ми се струва, че май не е излязла схемата много качествена, но това предполагам само при процеса на шиене може да се установи...така или иначе ще следя твоя процес!!! :kissyou: И ще стискам палци да стане сполучлив гоблена :thumbup:

Момичета, от къде мога да си сваля тази програма?

Правих я с PM

1grafika.jpg

В ляво е оригинала, а в дясно моята разработка - май го направих по-добър даже :D

В ляво е оригинала, а в дясно моята разработка - май го направих по-добър даже :D

Деница, кажи ако обичаш предварително обработвала ли си нещо снимката, по която си правила схемата? И ако да, коя програма си използвала...confused:

Деница, кажи ако обичаш предварително обработвала ли си нещо снимката, по която си правила схемата? И ако да, коя програма си използвала...confused:

Не ми се е налагало да ги обработвам много до сега - само леко ги режа, особено ако картинката е с рамка, и малко променям контраста ако се налага. И пробвам по 10-15 пъти докато ми хареса как стане картинката на гоблена, сравнена с оригинала.
Тази се получи сполучлива, защото няма много цветове в оригинал - зададох и 100, а стана с 47 .... И беше качествена като картинка.

Здравейте

Здравейте, имам двама племенника на 3 г.- близнаци.:baby: Искам да попитам тук в тази тема, защото мисля, че е най- подходяща- дали някой може да ми разработи схема с по- малко цветове по тяхна снимка?
Иска ми се да им направя нестандартен подарък за тяхното навършване на 3 годинки/което е декември/.Прочетох темата и разбрах за тази програма, с която се създават схеми, но аз съм доста начинаеща и незнам дали ще се справя сама.
Иначе миналата година им подарих две детски гобленчета, които комплектовах от този прекрасен сайт- с мечета. Пощуряха от радост. Дори ще снимам гоблените и ще ви ги покажа.:)

Относно едно старо обещание

Здравейте!
Бях обещал да пробвам да разработя следния модел:
Преглед на прикачен файл 83111

А ето и модела - 32 цвята DMC, 400 х 296 бода:
Преглед на прикачен файл 83112

Необходими са ми още няколко дена да оформя разбивката, т.е. вторник- сряда следващата седмица ще е готово. Условието за свободното разпространение е единствено да се запази името ми като разработчик на модела - или HB или Каталог Гоблени.
Който желае модела да пише ЛС.

с уважение HB

За :НВ и всички колежки

D :D :D Хахахахах!Уважаеми НВ ,когато ти писах и поисках да разработиш гоблена за мен,не съм казала ,че искам да се разпространява .Или както ми каза на мен,че ще ми струва определена сума,така ще поискаш и от всички колежки.
Благодарение на Илиана разработихме схема на гоблена.Ако исках да го разпространявам,до сега да съм го направила хиляди пъти.
Съжалявам,ако съм те обидила.
Колежки,това е истината.Ако някоя от вас желае моята разработка пишете на лични. :D :D :D

молба

:-|Момичета, виждам че много от вас разработват схеми по картини, за което Ви поздравявам! Може ли да помоля , да ми направите схема на тази красота? Преди време го пуснах в безплатни , но уви без успех. Ще ви бъда много задължена и БЛАГОДАРНА! rascito@abv.bg

Момичета дали някоя от вас би могла да направи това, имам останалите 4 от серията и вече година чакам да се появи това, опитах се дори да си го поръчам от оригиналния сайт на Janlynn но ми отговориха че вече не се предлага :(

Нещо подобно като вариант съм си мислила, но ме спира това че може би не бих се справила, на останалите модели има много половинки бодчета, най-добрия вариант е да намеря оригинала, но уви за сега това остава невъзможно :(

Назад