Верига за гоблени ланарт

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
БЛАГОДАРЯ!

PAKPAK,благодаря за голямото богатство,което вече притежавам благодарение на теб!Каквото и да напиша вече е казано от другите.Затова просто ти казвам БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце.С нетърпение очаквам другата верига, която ще започнете.Аз предлагам да е на Вервако, ако разбира се повечето искате точно това.Поздрави от най - северната точка на България!

Внимание!

Не изпращайте повече адреси и пароли!Схемите са изпратени.
Не използвайте тези кутии за кореспонденция. Вече започнаха да се получават лични писма по веригата :)

Отново повтарям:
Който иска да има схемите, а не е бил включен във веригата, нека ми пише на лични.
Има кутия за общо ползване със всички схеми, които бяха изпратени.
Всички желаещи ще имат достъп до кутията по определен график за няколко дни.

Бихте ли ми казали колко писма трябва да имаме в кутията, моите са 299, а видях, че някои момичета споменават за 800!?
Ако имам липси своевременно да поискам паролата от pakpak и да попълвам пропуснатото!:confused:

Благодарности за огромния положен труд и споделеното с всички нас!:clap:

I az mnogo ti blagodarq pakpak prosto nqmam dumi za tova koeto napravi . dalgo ste se radvame na krastotite koito ni predostavi

верига

И в моята кутия няма нищо.
zhivka.visheva@abv.bg

И в моята кутия след празниците няма нищо.Щом и при други се появява този проблем,предполагам,че като се препълни кутията всичко се трие автоматично.То така и си пише,че браузъра е препълнен.Не твърдя,обаче съм най-веща по тези въпроси.Който разбира какво е станало - да обясни.

Назад