Руски архив със схеми

• Началник на темата Началник на темата magych
  • Начална дата Начална дата
Здравейте всички! Преди време открих интересен руски форум с чудесен архив. Само трябва да се регистрира човек. Интересно е и как се справят със закона за авторските права,(на всяка страница излизат едни декларации, че всичко е с "учебна цел"), така че можем да се поучим. Според мен организацията им е много добра. Разгледайте ако имате време:
http://www.cross-stitch-club.ru/forum/index.php?act=Downloads или
http://www.cross-stitch-club.ru/forum/ и избирате архив горе в дясно
Последно качиха 20-30 схеми на Кинкейт :)

А на мен ми казва така: Группа, к которой Вы принадлежите, не может скачивать файлы!
:cry:

strais каза:
:( Момичета, при мен не се отварят тези, на които пише - раt.
Трябва да имаш програмите PCStitch или Pattern Maker for Cross Stitch.
А къде ги намираш тия .pat файлове? аз нещо не можах да се ориентиран в този форум къде са схемите....

Моми4ета докато рових из целия форум попаднах на следното мнение за схемите на Кинкеид в архива:"Сейчас вышиваю Кинкейда по набору и вдруг увидела что тут в архиве много схем кто-то выложил. Стало интересно, полезла смотреть. Пара картинок очень понравились, даже скачала себе схемы чтобы когда-нибудь вышить. Схемы в pat и когда я открыла одну из них меня ждало жестокое разочарование - это не схемы, а просто прогоны картинок. Дикие размеры, дикое количество цветов (в одной схеме насчитала 200), качество отвратительное. Зачем такое складывать в архив?"
Незнам дали си струва изобщо да си губим времето?Вие какво мислите? :?:

sidika,опитах се да ти сваля схемата на гоблена с кораба,но и при мен не става,т.е.мога да го сваля,но не се отваря,защото трябва някаква програма.

Скарлет каза:
sidika,опитах се да ти сваля схемата на гоблена с кораба,но и при мен не става,т.е.мога да го сваля,но не се отваря,защото трябва някаква програма.
А как сваляте самите файлове???
Аз отивам на архив и там има категории, като дси избера нещо и после какво???

vanina каза:
Скарлет каза:
А как сваляте самите файлове???
Аз отивам на архив и там има категории, като дси избера нещо и после какво???

Ami izbira6 kategoriya naprimer more: idvat kartini klikva6 virhu kartinite i se otvarya po golyama informatsiya za kartinata i ottdolu pi6e ska4aty fayl klikva6 na nego no pri men na stava :cry:

Sidika
точно за това питам, защото и при мен не става.... нищо не сеполучава, не ми дава да о запиша някъде....

Скарлет каза:

Skarlet blagodarya za pomo6tta :lady: no nyama kakvo da se napravi kato ne stava ne stava :(

Момичета, след като се регистрирахте, потвърдихте ли си регистациите от пощите които се дали :?:

Моля ви помогнете!
Аз съм изключително голям карък :cry: :cry:
Реших една схема да си дръпна и не ми се отварят файловете:(
http://www.cross-stitch-club.ru/forum/index.php?download=1324
Слънчогледите са много красиви, но от .rar-а ми се отваря само първата картинка със снимката и легендата, другите ми казва, че не може да ги отвори:( :cry:

Назад