did_tag

• Началник на темата Началник на темата did_tag
  • Начална дата Начална дата
Да се похваля с дребос, като не мога нещо по-голямо............ Ама толкова ми хареса, че го направих за 2-3 дена. Цветовете са изцяло мое решение, както и малка смяна при буквите. Сега тепърва ще го пера и гладя......

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00593.jpg

И едни още по-дребни, които 2 години чакаха да направя фр.възли на очите им:

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00594.jpg

Последно редактирано:
Заслужавало си е чакането. Този сладур с червените ръкавички е толкова запленяващ (на мечо ми прилича, ама да не се изложа)

И трите са много сладурски, но това с червените ръкавички ми иде да го изпапкам, с тези розови бузки ммммм....
Браво!

И в твоята темичка има коледно настроение.....Фен съм на пингвинчето.....♥♥♥

Браво, браво!!!:clap: Мънички, ама качествени!!!:loveglasses:
Радвам се, че схемата веднага е влязла употреба и че си я ушила токова бързо. Сега чакам едни коледни чорапчета.....:idea:

Големи сладурковци си спретнала :D. Всички са прекрасни, но най-много ме радва снежко.. Барбара - Ана ли е?

Благодаря Ви, момичета, :kissyou:

Барбара е и се оказа, че съм я имала, ама кой да помни.........
Чорапките ще остана за догодина, :gipsy: Така се очертава, ших Барбара Ана за подарък, децата ме разубедиха да остане за тях, дребосчетата пък аз не си ги давам, та сега ще шия друг подарък - дано успея да завърша, оформя и изпратя.........
Сега ще се мъча с оформлението, купих филц, ама трябва и да ги залепя и измайсторя, как ли ще стане.

Ето и всичко оформено, не е перфектно, но............:gipsy:

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00605.jpg

Това е модел на pepen :kissyou:, ших го за картичка, но не изчислих верно и стана голямо за такава:
%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00606.jpg

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00607.jpg

Последно редактирано:
И още малко, опитах да направя колаж, но не се справих и поединично ще ги пускам:
%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00608.jpg

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00609.jpg

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00610.jpg

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00611.jpg

Това е, ще извините фотографа, :gipsy:

Последно редактирано:
И тук работилничката на дядо Коледа не спира работа. Много са ти хубави коледните произведения. :clap::clap:

Много сладурски са станали нещата с филца! :clap: :clap:
Особено първия снежко :loveglasses: (може да е заради най-добрата снимка) .... направо да го схрускаш :D
:kissyou:

Назад