did_tag

• Началник на темата Началник на темата did_tag
  • Начална дата Начална дата
Благодаря Ви момичета, че надничате при мен, :flower:

Много красиви неща стават със смесена техника, но многооооооо ми е сложно с тези мъниста - не знам защо и преди съм правила мъниста, но тези ми взеха здравето - близо 1/2 година ги слагам....... Да видим сега маслинките колко ще ги мотая.........

Този гоблен наистина е много хубав,но вземи да му направиш по-хубава снимка,че си губи така красотата с тази кофти снимка

Много е красив и за мен лично е много труден - не мога да шия на черна панама :-|
Браво! :clap: :clap: :clap:

:clap::clap: Много красив гоблен си завършила,а и си много бърза де да бях така както теб,но не мога.

Нещо дребно което уших за подарък, който замина........... :gipsy:

Моя интерпретация на модела Мис Додо, панамата също правена от мен - бяла 14-ка оцветена с куркума...........

Разчитам на честното Ви мнение, то е важно за мен..........

Диде, харесвам такива закачливи модели.И варианта ти се е получил много добре.Дано и новия собственик го хареса

моето мнение вече си го дадох, но пак - СТРАХОТНА ИДЕЯ ЗА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ ПО СХЕМАТА
:clap::clap::clap::clap::clap:
А това с куркумата и аз трябва да го направя

:clap:станало е много хубаво но дай малко повече инфо за тази куркума че тузи тонирани панами са много скъпи и ти добре си се справила :kissyou:

Мн е сладурско това гобленче! Справила си се чудесно с тонирането на панамата :) На тези мацки им липсва по един лаптоп на масата :D

Мнооого яко се е получило! И тонирането и твоята интерпретация! :clap: :clap: :kissyou:

На мен ми хареса много виртуалното кафе!Оцветяването също,за което те поздравявам!:kissyou:

Разкошотия!И модела интересен и панамата оригинална :clap::clap:

Страхотно си се справила, особенно с тонирането.:clap: Да давам парче панама и на мен да ми тонираш, че.....:idea::kissyou:

Благодаря Ви момичета, :kissyou:
Надявам се и на новият собственик да се хареса...............

Снимката лъже, ама фотографа толкова може - цветът на панамата е жълт във всичките му тоналности от светло до оранж на места

А сега за боядисването - много е лесно - мокриш парче бяла панама, поръсваш с куркума, после свиваш, намачкваш и аз лично го вързах с конец и сложих във вода да ври около 15-20 мин, после го изключих и оставих цяла нощ да си кисне, изплакнах и отново изплакнах с обилна доза оцет за да не пуска и.......... това е.

Пепи, кажи колко ти трябва аз имам панама ще ти я направя...............:kissyou:
Следващият ми опит ще е с каркаде или калиев перманганат, но трябва да си намеря модел и повод.................

Супер е станал и гоблена и тонираната панама.Ще се замисля и аз да опитам да тонирам по твоя начин-благодаря за споделения опит

Назад