Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Извинявам се за спама,Илианче,като натиснеш Free,изчакай няколко секунди и се появява No thanks.Натискаш на него и сваляш
А на мен не ми се появява no thanks никъде. Препраща ме за някаква платена SMS валидацияИзвинявам се за спама,Илианче,като натиснеш Free,изчакай няколко секунди и се появява No thanks.Натискаш на него и сваляш
И под клетките за СМС е no thanks, с дребничък и светъл шрифт.:thumbup:А на мен не ми се появява no thanks никъде. Препраща ме за някаква платена SMS валидация![]()
БЛАГОДАРЯ! Оказа се, че е от браузъра. С Опера не става, но с експлоръра стана. Сори за спама!И под клетките за СМС е no thanks, с дребничък и светъл шрифт.:thumbup:
Случайно да знаете къде могат да се намерят броеве от 2014, конкретно последните 2-3 или е прекалено рано?
http://knigi.tor2.net/index.php?id=647596.Момичета, издирвам брой на "Галерия бродерия " от февруари 2008 година.
Мейлът ми е emilowwa@mail.bg
Благодаря предварително на отзовалите се !
Момичета, здравейте!
Много моля за помощ.. трябва ми "Галерия Бродерия" от август 2011, или поне ключа на гоблен "Двама".
Благодаря предварително на отзовалите се.