Elisa 13 Февруари 2010 #21 Великолепни рози!:clap: А малката приятелка наистина ще е много радостна.:kissyou:
ra4ko75 22 Февруари 2010 #22 Ето и пред-последният етап от бебешкия гоблен. Остава само надписа и контурен бодP
ra4ko75 18 Април 2010 #25 Сватбеният гоблен е завършен и е вече в готовите ми творби. А сега се трудя над поредния подарък.
ra4ko75 18 Април 2010 #27 mimiko каза: Цветовете са страхотни :clap:, спазваш ли дадения ключ? Кликнете, за да разширите... Точно по ключа, който имам шия.
mimiko каза: Цветовете са страхотни :clap:, спазваш ли дадения ключ? Кликнете, за да разширите... Точно по ключа, който имам шия.
jane_f 20 Април 2010 #28 Бебешкия гоблен се поручава много добре. да му се прииска на човек още едно бебе!
ra4ko75 28 Април 2010 #29 Благодаря на всички надникнали в страничката ми. :kissyou::kissyou::kissyou: Ето и ново етапче. Следващия път трябва да е готовите.
Благодаря на всички надникнали в страничката ми. :kissyou::kissyou::kissyou: Ето и ново етапче. Следващия път трябва да е готовите.
ra4ko75 25 Октомври 2010 #30 Като гледам отдавна не съм показвала над какво се трудя в етапите. Не че има какво толкоз да се покаже. Ето първия. Една зелена фея на HAED: И един, който е готова окомплектовка на GOBLENSET:
Като гледам отдавна не съм показвала над какво се трудя в етапите. Не че има какво толкоз да се покаже. Ето първия. Една зелена фея на HAED: И един, който е готова окомплектовка на GOBLENSET:
neli0909 Гобленар 25 Октомври 2010 #31 Започнала си страхотни гоблени,много хубаво се получават.Особено този на гобленсет още от сега личи че е с много хубави цветове.:clap:
Започнала си страхотни гоблени,много хубаво се получават.Особено този на гобленсет още от сега личи че е с много хубави цветове.:clap:
dori4a 25 Февруари 2013 #32 ra4ko75 каза: Ето до къде стигнах и със зимния пейзаж на Goblenset. 2/3 вече са готови благодарение на играта "Втори шанс". Кликнете, за да разширите... Браво и от мен става наистина красив:clap:
ra4ko75 каза: Ето до къде стигнах и със зимния пейзаж на Goblenset. 2/3 вече са готови благодарение на играта "Втори шанс". Кликнете, за да разширите... Браво и от мен става наистина красив:clap:
M Maria St 27 Февруари 2013 #33 Зимния пейзаж е много красив. И аз съм на тема Гобленсет, така че е разбираемо, защо забелязах точно този гоблен.
Зимния пейзаж е много красив. И аз съм на тема Гобленсет, така че е разбираемо, защо забелязах точно този гоблен.
ra4ko75 1 Март 2013 #34 Благодаря ви момичета, радвам се че ви харесва моят пейзаж. В темата ми с готовите творби може да го видите и в рамка: http://www.goblenite.org/showthread.php?t=3888&page=3
Благодаря ви момичета, радвам се че ви харесва моят пейзаж. В темата ми с готовите творби може да го видите и в рамка: http://www.goblenite.org/showthread.php?t=3888&page=3
ra4ko75 18 Ноември 2015 #35 Да поизтърся малко праха и от моите етапи. Ето до къде стигнах за 5 г. с моята фея.