ОТСЛАБВАНЕ-'лесно но ефикасно'

• Началник на темата Началник на темата fasrow
  • Начална дата Начална дата
http://dox.bg/files/dw?a=9192fcdd03
Прочетете и пробвайте! Аз преди 6-7 години свалих 25кг за 30 дни и до бременността си не успях да ги наваксам. През бременността си качих 20 кг и след като спрях да кърмя отново приложих този метод и мога да твърдя, че ефекта е дълготраен, стига да спазваш точно всичко!:kissyou:

Имам книгата .ще трябва да седна да я прочета и да се опитам да приложа написаното.Благодаря ти.

atkins

Momi4eta ot tri sedmitsi ( 20 dni ) sım na Dieta Atkins no dadoh samo 4 kg. A dokolkoto 4etoh vıv foruma s tazi dieta za 25 dena se davat okolo 20 kg. Pri men nesto ne stana:(Moze li nyakoy koyto e pravil tazi dieta da pomogne:-|Az dadoh tezi 4 kg. pırvite 2 sedmitsi, ot edna sedmidtsa sım v zastoy , ne mırdam s gram:uhhhh: no prodıljavam dietata uporito

http://dox.bg/files/dw?a=9192fcdd03
Прочетете и пробвайте! Аз преди 6-7 години свалих 25кг за 30 дни и до бременността си не успях да ги наваксам. През бременността си качих 20 кг и след като спрях да кърмя отново приложих този метод и мога да твърдя, че ефекта е дълготраен, стига да спазваш точно всичко!:kissyou:

линка не ми се отваря:(

Momi4eta ot tri sedmitsi ( 20 dni ) sım na Dieta Atkins no dadoh samo 4 kg. A dokolkoto 4etoh vıv foruma s tazi dieta za 25 dena se davat okolo 20 kg. Pri men nesto ne stana:(Moze li nyakoy koyto e pravil tazi dieta da pomogne:-|Az dadoh tezi 4 kg. pırvite 2 sedmitsi, ot edna sedmidtsa sım v zastoy , ne mırdam s gram:uhhhh: no prodıljavam dietata uporito

И при мен нищо не се получи с тази диета. :(Спазвах я упорито един месец, а свалих само 2 кг, а след това отново ги качих, че и малко отгоре. Мисля че всичко си е до натурата на човек и до причините за напълняването, защото аз съм пробвала всичко, за което съм разбрала, че наистина дава резултат при мои близки или познати, но ефектът винаги е нулев. Изглежда още не съм открила ключа, който отключва проблемите ми с метаболизма, но вярвам че стане един ден.:idea:

atkins

И при мен нищо не се получи с тази диета. :(Спазвах я упорито един месец, а свалих само 2 кг, а след това отново ги качих, че и малко отгоре. Мисля че всичко си е до натурата на човек и до причините за напълняването, защото аз съм пробвала всичко, за което съм разбрала, че наистина дава резултат при мои близки или познати, но ефектът винаги е нулев. Изглежда още не съм открила ключа, който отключва проблемите ми с метаболизма, но вярвам че стане един ден.:idea:

May i pri men ste stane sıstoto:(İskam samo da te pitam dali po vreme na dietata si konsumirala kiselo mlyako, pryasno mlyako, sirene i kaşkaval. Az 4etoh v interneta hyakıde 4e tezi produkti sıdırjat mnogo malko karbonhidrat osobeno sireneto i kaşkavala:confused:A dali e vyarno ne znam, no po vreme na dietata konsumirah po malko ot tyah. Plodove ne sım konsumirala no salati i zelen4usi da.......No kakto kazah rezultatıt ne e zadovolitelen:(

"ЕФИКАСНИ ДИЕТИ"

Да се включа и аз:D!Била съм на всякакви диети ,цялата работа е да се ограничаваш след това:(.Диетата на Емилова е страшно изнервяща .Наистина има ефект,обаче трябва да имаш голям ИНАТ,както казва моят мъж:idea:.Вече не ми се поглеждат даже плодовете които съм яла...Сега открих една друга ,даже от утре смятам да я започна - продължава 10 дена .Не знам защо обаче нея мога да я правя без да я мисля много,много.Консумира се жито - запарено,ябълки по желание,мед ,орехови ядки - сурови.За 10 дена свалям 5–6 кг./ на 100%/.Не възвръщам много бързо килограмите,но пазене му е майката /аз съм голяма лакомия между другото/.Наистина НЯМА такава диета след която да се тъпчеш ида си слаб!Успех с диетите , като сме предразположени към пълнеене друг начин няма :(

:DИ аз съм постоянно на някакви диети и колкото и да ги спазвам все дебелея!!!!Последната беше направо фарс! Говоря за диетата на Пиер Дюкан. За 3 седмици на тази диета хората свалят по 7-8 килограма а аз наддадох цели 4!Риба не понасям а и нея проядох с тази дета!Проблема при мен е ,че нямам щитовидна жлеза. Оперирах се преди 5 години и от тогава нищо не помага в борбата ми с килограмите:(Метаболизма ми просто не функционира. И вода да пия и тя се лепи на мен.Години на ред съм била в рамките на 60-64 кг., а сега гоня 80кг. За моя ръст от 1.58 см ще започна да се търкалям вече:D.Обаче започвам да се примирявам....То се е видяло в старите си дрехи няма да вляза, така че сменям гардероба и по-добре дебела отколкото нервна и намръщена от глад без никакъв ефект1:greeneye:

Не става с инат. Какъв по-голям инат да продължаваш с месеци да спазваш една диета, от която няма и грам ефект?! Както писах по-горе, зависи и от причините за напълняването. На мен също ми отстраниха щитовидната жлеза, а това много се отразява на килограмите. Сега съм постоянно на различни диети, но ефект няма, колкото и стриктно да ги спазвам. Пила съм дори Редуктил, който действа ужасно на централната нервна система, но... напразно е всичко. И при мен се е случвало да напълнявам от диета - от лечебния глад качих 3 кг за седмица и при едно изследване се оказа, че плодовата захар не ми се отразява добре и заради това съм качила.
sheni, по време на диетата не съм консумирала абсолютно никакви млечни продукти, макар да бях чела някъде, че нискомаслени може. Но пак нямаше резултат накрая.

Последно редактирано:
dieta

Не става с инат. Какъв по-голям инат да продължаваш с месеци да спазваш една диета, от която няма и грам ефект. Както писах по-горе, зависи и от причините за напълняването. На мен също ми отстраниха щитовидната жлеза, а това много се отразява на килограмите. Сега съм постоянно на различни диети, но ефект няма, колкото и стриктно да ги спазвам. Пила съм дори Редуктил, който действа ужасно на организма, но... напразно е всичко. И при мен се е случвало да напълнявам от диета - от лечебния глад качих 3 кг за седмица и при едно изследване се оказа, че дори плодовата захар е недопустима за моя организъм и заради това съм качила.
sheni, по време на диетата не съм консумирала абсолютно никакви млечни продукти, макар да бях чела някъде, че нискомаслени може. Но пак нямаше резултат накрая.

A az si misleh 4e moze bi zatova ne otslablam. Sna4i ne e ot tova. Pri men may i organizma zadırja voda. Primerno edin den teja 62 kg. na drugiya 63-64 gk.Vızmojno li e za edin den da se ke4at 1-1,5 kg.:(Ne znam no vseki den teja razli4no- edin den pove4e edin den po malko i az ne razbrah tazi rabota:uhhhh:A kilogramite gi trupam v gırdite i bedrata.....:evil:

Сега открих една друга ,даже от утре смятам да я започна - продължава 10 дена .Не знам защо обаче нея мога да я правя без да я мисля много,много.Консумира се жито - запарено,ябълки по желание,мед ,орехови ядки - сурови.За 10 дена свалям 5–6 кг./ на 100%/.Не възвръщам много бързо килограмите,но пазене му е майката :(

Много те моля по-подробно да опишеш тази диета!

ДИЕТКА

Била съм и на Дюканската...Наистина свалих доста ,обаче се оказа че втори път не действа:evil:.Бях чувала за този ефект,и наистина така излезе - не знам защо:confused:!!! roza 000 нищо напротив да я споделя обаче не знам дали да занимавам всички със моите глупости...

Последно редактирано:
Занимавай, занимавай ни :D Който иска да чете, който не ще - негова си работа! Не караме никого на сила! И на мен ми е интересно :kissyou:

http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b5/rejim.html
Житен режим

Провежда се през месец февруари, 2-3 дни след пълнолуние. (Може и да започне в края на януари, ако са изпълнени необходимите условия, свързани с фазата на луната). През този период от годината природата още "спи" и праната е в по-ограничено количество отколкото от 22 март до 22 септември. Чрез житния режим вие можете да се пречистите духовно и физически, да се подготвите за пълноценното й приемане и използване. Най-добре е, когато имате възможност, да започнете в сряда, за да може захранването (отпостването) след режима (поста) да започне в петък.

ПОДГОТОВКА
Разделете един кг. жито (пшеница) на 10 равни части. Разделете зе всеки ден по 100 гр. жито (то съдържа всички елементи, необходими за поддържането на живота), три ябълки (за сърцето), девет ореха (за мозъка), шест-осем чаши преварена вода (изворна, но не минерална).

ПРИГОТВЯНЕ НА ЖИТОТО
Вечерта, преди да започнете житния режим, измийте много хубаво 100 гр. жито. Сложете го в добре запазващ топлината термос. Залейте го с 1,5 до 2,5 чаши вряла вода (0,4 – 0,6 литра) и затворете термоса добре.
Първият ден, сутринта, кажете формулата (1 път) : "Гоподи, приеми ме в лечебницата на природата за 10 дни". След това внимателно излейте от термоса само житената вода и я изпийте на гладно (може да добавите мед и лимон за вкус). Житото разделете на 3 равни части (за закуска, обяд и вечеря). Когато го ядете, можете да го подслаждате с мед.
По време на житния режим ще пиете само преварена вода, подправена с лимонов сок и мед. Най-добре е да не разтваряте меда във водата, а да го ядете с лъжичка, която ще поставяте на горната част на небцето. Като отпивате от водата, медът постепенно ще се разтвори и ще се усвои по-добре. Чрез този начин на хранене вие ще захраните мозъчните си центрове с хранителни вещества, усвоени в устата, а не чрез стомаха.
Житото ще ядете, като преди да го глътнете, ще го дъвчете бавно поне 99 пъти. Преди да изядете ябълката, подръжте я в ръка, разгледайте я, свържете се с нейната аура, порадвайте й се, благодарете на дървото, на слънцето и т.н. Спазвайте правилото дадено от учителя да се храните с любов и благодарност. Добре е да съберете семките от ябълката и да ги посадите на подходящо място. По този начин ще изразите Вашата благодарност за нейната саможертва. По време на житния режим не употребявайте никаква сол. През тези дни станете слънчеви хора, бъдете винаги усмихната и не допускайте в себе си никакви отрицателни мисли, чувства и постъпки.

ОТПОСТВАНЕ (ЗАХРАНВАНЕ)

На десетия ден към житото на обяд и на вечеря прибавете ангелска супа (цели обелени картофи, магданоз, лимон, вода, малко сол ). В дните след режима не трябва да преяждате. Всички отпадъци от храната (орехови черупки, лимонови кори и т.н.) не изхвърляйте на боклука, а ги съберете в плик. Когато свърши постът, ги заровете на някое чисто място сред природата.

диета

Дианче ,благодаря за отмяната:clap::D!!!Иначе голямо писане щеше да е:idea:Да,става въпрос за същата "ДИЕТА"- но аз я спазвам наистина само като диета и не вниквам чак толкова духовно във нещата които са описани от Петър Дънов:loveglasses:.Обаче има ефект!!! Пък в крайна сметка нищо не ви коства:kissyou:Успех!

Вече нищо не ми помага в отслабването - пробвала съм какви ли не диети, но или няма резултат, или ако има, после ми се връщат килограмите като започна да се храня нормално.С плодово-чаено-медната история изпитвам вълчи глад, нервна съм и най-вече нямам сили за нищо. Житния режим ми сваля един-два килограма, но пък човек чувства лекота и не чак такъв глад. Засега остава Дюкан , но и той спря да ми действа, но поне задържам теглото си без глад и отпадналост. Все още чакам отнякъде да изникне вълшебната диета.....

Диета

Миличка и на мен това ми е болната тема,ще чакаме заедно вълшебната диета ,ако дочуеш нещо от някъде ОБАЖДАЙ:kissyou::kissyou::kissyou:!!! Не знам защо не ти помага житната:confused:,аз пак я започнах от днес...

Житен режим

Е , наистина всичко е много индивидуално:idea:.А резултат ТРЯБВА да има ,за какво иначе е тоя тормоз:(...Една позната сподели и друга рецепта но не знам защо обаче нещо ми се вижда съмнителна - имаше ориз пилешко и плодове,обаче за по-сигурно днеска ще я попитам и ще ви я споделя.Дидка ти много ли имаш да сваляш , аз не съм маниячка обаче ми е необходимо да хвърля 10-тина килца :D.Наистина след това се чувствам много лекичко.Колежката ми отслабна и от 4 месеца е качила само 2 кг.,ЗАВИЖДАМ И ,даже ме е яд че не съм на нейно място - а си хапва.Всичко си е до генчето , и до много други неща.Май много се разбърборих:D,споделяйте - като има стимул е друго - :kissyou:

Назад