Дида

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Много ти е хубаво новото начинание! :kissyou: И аз ще следя с интерес-нали и аз съм фен на Дим! :gipsy:

Лили,панамата е Аида 16 магическа / изчезват квадратчетата след изпиране/,екрю.Спазвам точно ключа - кръстчета,полукръстчета,ще има контур и френски възли.Никак не е трудно,панамата е разкошна и иглата сама си намира дупчицата.Схемата е много лесна,повече съм шила с кръсче за сега.Приятно е да го шиеш,спори гоблена.Бистрото ми беше по-трудно.След празниците ще покажа и части от дечицата...

Едно етапче.....Много е приятно гобленчето,повече шия на кръстчета за сега и много мартенички,но ефекта е страхотен!!!!

Светлеееееееееееееееееее,намирисва на уроки..............Поплювай,три пъти даже...............♥

Малко позабавих темпото,но пък имам местенца без шиене....Това е малко повече от 1/4 на гоблена.

Много хубаво се получава :loveglasses: и наистина темпото ти е добро!!!:clap::kissyou:

:clap: Браво Диди страхотно е . Продължавай и показвай , че като пием кафе не го носиш да го видя :kissyou:

Разкошен гоблен!:clap:

И явно ти е по-сърце, съдейки по темпото, с което го шиеш!

Много е романтичен!:idea:

Приближавам към половинката......С нетърпения се насочвам към най-красивото за мен в този гоблен...

Назад