Дида

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
Вили, и аз не знам кога ще стигне до теб да опиташ.....Каквото направя и се изяжда. ♥

То готово вече, още малко...........
Промених си мнението, сега като има ламе, не са ми стресиращи, а величествени.............

Диде, ако можех да направя свястна снимка......Но ще го донеса на НС, рамкиран и изгладен, естествено... ♥

Китайче, но ползвам оригиналната схема, защото в комплектчето е използвано ПМ и всичко е на 2 ката кръстче.
А ще се получава това

Диде, китайска му работа , ако едно сложи другото го спестява. Давай мила, ще го видим какво ще излезе накрая :clap::kissyou:

Вили, те момиченцата са си така - без устичка в оригинал. Но оригиналните схеми са с полукръстче, кръстче на 1 кат и нормално кръстче. Иначе са сложили конци от някой цвят за още 2 гоблена. Панамата е твърда, но съм шила и на по-твърда. Цветово до тук ми харесва, ще видим нагоре. но вече другата седмица ще се случи.....
Вили, в понеделник съм в отпуска. Обедната ти почивка може да е у дома ....... ♥

Честито! Хай сега ,подробности, ламенцето,:greeneye:перфектно да шием ,че и перфектно да снимаме ,...:idea:

Много ги харесвам и аз тези модели на БТ..........

Страхотни са

Имаме си очички - чертички.... Остава ми малко, но времето ми е оскъдно

Назад