Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.

http://kiki-niki1.mylivepage.com/image/index Ето тук качих стария каталог на Вилер
Качих каталога в страницата ми в мултито, която е изписана в подписа ми. Това е каталог 11 от 1993г., но ми го пратиха през септември и мисля, че това е най- новия каталог

след месец като го почна ще разбера но твърдо реших да е 1:4

Страхотен каталог. Имам един въпрос обаче Кака ми ми изпрати този гоблен, готова комлектовка, но на листа пише 1:2 .Започнах го така, но ми се вижда грубо и сега го разшивам, за да го започна 1:4 .Та въпросът ми е - Всички Вилерови гоблени ли се шият 1:2, защото от форума наши колежки ми изпхратиха Вилерови схеми на други два гоблена, но там не пише с какъв бод се шият, а подготвям конците -Да зная по колко да купувамСтава дума за 3639-Замъкът долу[/QU
Здравей!Вилеровите гоблени се шият 1:2 или 1:1 само.Аз съм шила такъв.Има и друга подробност -шие се с четири конеца , а не двоен.Ако имаш оригинална схема на Вилер , там винаги е показано.:idea: