fantaziq Гобленар 27 Август 2008 #121 Аватара на rostso,ме кара да си мисля,че е много доверчива,преданна,обичлива и раздаваща се.С тези големи очи,които излъчват топлина и готовност да те последва на всякъде,но и самота!
Аватара на rostso,ме кара да си мисля,че е много доверчива,преданна,обичлива и раздаваща се.С тези големи очи,които излъчват топлина и готовност да те последва на всякъде,но и самота!
unzile 3 Септември 2008 #129 Един от най- големите дарове на Създателят! Безгрешна, невинна и безпомощна душичка
marga 7 Септември 2008 #134 Невинност и чистота . Този аватар може да бъде избран от жена със силно радвит майчински инстинкт.жена готова да дарява нежност и любов.
Невинност и чистота . Този аватар може да бъде избран от жена със силно радвит майчински инстинкт.жена готова да дарява нежност и любов.
unzile 10 Септември 2008 #135 първата жена- Ева и колебанието, дали да премине прага на прегрешението.... А собственика на аватара- загадъчна личност
първата жена- Ева и колебанието, дали да премине прага на прегрешението.... А собственика на аватара- загадъчна личност
rostso Модератор 30 Септември 2008 #136 Имам си нов аватар (понеже си загубих стария, а с това местене на форума не можах да си го прикача отново). Какво мислите за новия?
Имам си нов аватар (понеже си загубих стария, а с това местене на форума не можах да си го прикача отново). Какво мислите за новия?
Ducky Гобленар Модератор 20 Януари 2009 #139 Усмихнат и ведър човек, зад тази усмивка не може да има лоши мисли