did_tag Гобленар Модератор 27 Май 2008 #43 boqna - женственост, красота, фантазия, загадка и т.н. .............
Denica Модератор 27 Май 2008 #45 Дида - жизнерадостна, весела, свежа ... А личните ми наблюдения от форума (нямам удоволствието да я познавам лично за сега - за мое най-голямо съжаление) - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧУВСТВИТЕЛЕН, МИЛ И ПОЗИТИВЕН ЧОВЕК!
Дида - жизнерадостна, весела, свежа ... А личните ми наблюдения от форума (нямам удоволствието да я познавам лично за сега - за мое най-голямо съжаление) - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧУВСТВИТЕЛЕН, МИЛ И ПОЗИТИВЕН ЧОВЕК!
kaliopso 28 Май 2008 #52 "цветята знаят всичко"-баба Ванга...Като открояващ се,ярък човек на фона на обикновенният свят...сила и нежност.
"цветята знаят всичко"-баба Ванга...Като открояващ се,ярък човек на фона на обикновенният свят...сила и нежност.
Denica Модератор 29 Май 2008 #58 Герито си е сладка, весела и мила точно толкова, колкото и аватара й ... Радвам се, че я познавам и "на живо" :kissyou: :kissyou: :kissyou:
Герито си е сладка, весела и мила точно толкова, колкото и аватара й ... Радвам се, че я познавам и "на живо" :kissyou: :kissyou: :kissyou: