:hello: от цяла вечност нищо не съм ви показвала ,защото последните месеци нямах много време за форума,но ето че пак съм на линия.Имам доста неща да ви покажа ,ще започна с "Голямата ферма"
Много благодаря,следващия проект ли ,ами когато завърша възглавничката на малкия,се връщам към "Тайната вечеря" ,чака ме започнат и изоставен от 1 година вече "Горския параклис".ще ми се и нещо ново ,модерно и свежо да започна.Но на първо време ще шия "Тайната вечеря"
Страхотна колекция имаш, много красива и разнообразна, но с този помощник си направо за завиждане .
Да са ти живи и здрави дечковците и все така да ти помагат.
Прекрасни нови попълнения и толкова много наведнъж. Фермата се е получила много добре - имаш си чудесен пейзаж за който може да ти се завиди - не че тези които си имаше му отстъпват. Всичките ти гоблени са много хубави и много добре изпълнени, а за малкия гобленар нямам думи - нацелувай го от една баба която много обича послушни дечица и им се радва когато се учат да шият и най-вече когато могат и шият. Много хубави гобленчета си е ушило детето, а този последния който ще шие е още по-хубав. Браво на детето и на мама която го е родила, отгледала и научила, браво и на нея за ушитите гоблени.:clap::clap::blueflow::kissyou:
Опитът ти с мъниста може да е първият,но надявам се не и последният:idea:Много е хубавко твоето творение:clap::clap:Възглавничката е супер:clap:и това си личи от изражението на малкото юначе-да му е честита:kissyou:
Разгледах страничката ти с голям интерес. Имаш невероятна колекция и си ушила едни от любимите ми гоблени. Радвам се, че поне ги видях ушити!:clap::clap::clap: