ето това са моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
:hello: от цяла вечност нищо не съм ви показвала ,защото последните месеци нямах много време за форума,но ето че пак съм на линия.Имам доста неща да ви покажа ,ще започна с "Голямата ферма"

Последно редактирано:
ето над какво работя в момента ,това ще става възглавничка за голямото ми момченце.

Последно редактирано:
А сега ще Ви покажа новото гобленче изработено от моето малко слънце ,не ни остана време да го рамковаме докато си бяхме в България,но и това ше стане

Имаш разкошна колекция:clap: пък и с този малък помощник тя бързо ще расте:kissyou:.Какъв ще е следващият ти проект?:confused:

Много благодаря,следващия проект ли ,ами когато завърша възглавничката на малкия,се връщам към "Тайната вечеря" ,чака ме започнат и изоставен от 1 година вече "Горския параклис".ще ми се и нещо ново ,модерно и свежо да започна.Но на първо време ще шия "Тайната вечеря"

Последно редактирано:
Здравей и от мен.

Страхотна колекция имаш, много красива и разнообразна, но с този помощник си направо за завиждане :D.
Да са ти живи и здрави дечковците и все така да ти помагат.

Поздрави

Прекрасни нови попълнения и толкова много наведнъж. Фермата се е получила много добре - имаш си чудесен пейзаж за който може да ти се завиди - не че тези които си имаше му отстъпват. Всичките ти гоблени са много хубави и много добре изпълнени, а за малкия гобленар нямам думи - нацелувай го от една баба която много обича послушни дечица и им се радва когато се учат да шият и най-вече когато могат и шият. Много хубави гобленчета си е ушило детето, а този последния който ще шие е още по-хубав. Браво на детето и на мама която го е родила, отгледала и научила, браво и на нея за ушитите гоблени.:clap::clap::blueflow::kissyou:

Скоро нищо не съм Ви показвала,искам да споделя с вас моя първи опит да си ушия гоблен с мъниста,много благодаря на NIA за съветите:kissyou:

Последно редактирано:
Ето това е възглавничката на моето момченце,много се радва:loveglasses:

Последно редактирано:
Ето го и първото ми дръвче ,определено няма да е последното,вече започнах да събирам мъниста за следващото:D

Опитът ти с мъниста може да е първият,но надявам се не и последният:idea:Много е хубавко твоето творение:clap::clap:Възглавничката е супер:clap:и това си личи от изражението на малкото юначе-да му е честита:kissyou:

Започнах да правя малки коледни подаръчета,идеята откраднах от NIA в неината темичка видях една картичка с този дядо мраз и този надпис:blueflow:

Имаш невероятна колекция, за която приеми моите искрени поздравления. Коледните ти подаръчета са приказни.

Разгледах страничката ти с голям интерес. Имаш невероятна колекция и си ушила едни от любимите ми гоблени. Радвам се, че поне ги видях ушити!:clap::clap::clap:

Да си подновя малко страничката:rainbow:
След празниците е крайно време да се върна към Тайната вечеря.:confused:

Последно редактирано:
Назад