Гоблените на Denica

• Началник на темата Началник на темата Denica
  • Начална дата Начална дата
Новата ЛЮБОВ в моя живот!

Не е тук мястото, но мнозина от вас бяха съпричастни с мъката ми по загубеното ми куче, затова ви представям Рори - моето най-ново момченце!!! Появи се в живота ми също толкова неочаквано както изчезна Херо - 4 дни преди рожденния ми ден сам ме намери ...

Искам да кажа, че приликата с последния ми гоблен е абсолютно случайна :D както и цветовете на коса-козина :D

Благодаря на всички за мненията! Виждам, че моят избор е предпочитан :idea:
Сега остава и да ги ушия :D Стена няма да правя, но пък много ми хареса резултата и мисля, че ще се получи много оригинално няколко гейши с различни одежди!
За всички, които я харесаха, ето серийката :kissyou:

Хванах цаката как да измарям кучето и се оказа, че не съм забравила как се вдява :D Много съм щастлива, че успях да ушия нещо :D

Разработката е на Green Apple - доста техни схеми е пуснала Люси в тема Африка. Имат Цветя, Миди и Африкански портрети, а също и онази Сафари серия животни на черна панама. Хареса ми, че не съм я виждала до сега и я уших на един дъх - девойката е 100/100 18 каунт с кръстчета и се шие като по ноти.

Последно редактирано:
Соня, аз от доста време съм на Африканска вълна - боря се от месеци с Жълтия тюрбан на Вервако, но направих грешката да я започна с гобленов бод и ми върви назад ...
Та не знам дали съм в крак с политиката :D, но стискайте палци някога да я завърша, а да не я хвърля и нея.

Последно редактирано:
Това е моето подаръче-закачка за рожденния ден на Катрин - blackwork крава с жълта рамка, за да й върви годината все на смях и веселие!
Хиляди целувки и още веднъж ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ПОЛОЖИТЕЛНА, МИЛА КАТРИН!!!

Цветята са подарък за моето другарче от 8-момартенската играта - Съни.
А Мечето и Кучето със спагетите :D приготвих като закачка за кулинарния фестивал, за който писа Гери (блу бабъл). Подготвям още няколко, но не се стърпях като видях това моделче :gipsy:

Последно редактирано:
За мързелани :-)))

Ето и един любим домакински уред на по-мързеливите домакини като мен :D Пък и аз да се включа в мънистената мания :gipsy:

Последно редактирано:
Да си отчета рамкираните работи, снимките правих на слънце и са отвратителни, но знам, че имате развито въображение :D

Последно редактирано:
"Зелената стена" ...

Благодаря за подкрепата и милите ви думи :kissyou:

Да ви покажа и новия си проект ... "Стената на земноводните" :D
Реших, че игуаната ще се сърди за "Кучешката стена" и започвам една, посветена на нея. Освен разните каменни, стъклени и прочие фигурки, които са на практика неоткриваеми, започнах да събирам и гущери, които да закачам на стената. Милата СОНЯ :kissyou: ми направи тези страхотни квилинги - Хамелеон и Жаба, така че даде много силен старт ...
Дано в най-скоро време успея да покажа готов новия си проект :gipsy:
(Луд умора няма, само се поти :D)

Да ви покажа и какво съм захванала да довършвам ... Дано като го покажа ме хване срам и да го дошия ...

Вече мога да си покажа и Подковата от Играта с цветове - изненада.
Снимката е правена от другарчето ми Дида от Силистра, на която се надявам да донесе много късмет :kissyou:

Бау!

Да си покажа най-новото творение - сама си направих схемата и съм много доволна от резултата :D Току що го изпрах, но нямах търпение да се изфукам - толкова рядко шия напоследък ...

Благодаря ви за похвалите!!!
Ето го и в рамка :kissyou:

Последно редактирано:
Да си покажа и последното завършено гобленче от преди 30 минути .. за съжаление отново имам проблем с изпирането на флумастера - пера го вече четвърти път ... стискайте палци!!!

Е, сега ги покажи тези два бухала,може да ги познаем,че виждам и другите се затрудняват.

Ако на картинката на модела ще са ви по-ясни :confused:
Двата бухала преливат един в друг - така е и кръстен модела - twowls - слято - с едно о ........ Като го сложа в рамка дано стои по-ясно ... Затова ми хареса модела - шие се само фона в сиво - бялото си е панама, само контур има по нея ...

След месеци воайорстване :D най-после хванах игла в ръка и ето какво излезе ... Гобленчета за елхичката на моята невръстна щерка :gipsy: Дано скоро покажа и нещо по-обемисто :idea:

Бях си обещала тази година да не започвам нищо ново, докато не завърша всичко започнато ... Е, завърших Нарцисите и се "наградих" с тези теменужки :D Съжалявам за лошото качество!

Назад