stoika 26 Декември 2007 #1 Най-после и аз се реших да покажа какво съм ушила.Снимките не са добри,за което моля да ме извините. Това е първият ми гоблен.
Най-после и аз се реших да покажа какво съм ушила.Снимките не са добри,за което моля да ме извините. Това е първият ми гоблен.
stoika 10 Април 2008 #7 Това го завърших още преди нова година и вече е подарено,но нямах възможност да покажа.
stoika 20 Януари 2009 #14 TDK,аз също харесвам гоблените на PINN ,но не бях шила нищо тяхно.Реших се и резултата много ми хареса. Диде,серийка са ,но не зодийки,а ейроглифи.Този е за богатство.
TDK,аз също харесвам гоблените на PINN ,но не бях шила нищо тяхно.Реших се и резултата много ми хареса. Диде,серийка са ,но не зодийки,а ейроглифи.Този е за богатство.
stoika 9 Март 2009 #15 Другарчето ми вече си получи подаръка и мога да ги покажа и тук. Ших ги с голямо желание и любов.
stoika 25 Април 2009 #17 Да ви покажа и "Край морето".Смених почти всички цветове,но и тези,които оставих е трябвало да заменя.:idea:
Да ви покажа и "Край морето".Смених почти всички цветове,но и тези,които оставих е трябвало да заменя.:idea:
stoika 25 Октомври 2010 #18 Почти цяла година не бях шила.Тези гълъбчета са за подарък и ме върнаха към иглата.
Amazonka 25 Октомври 2010 #19 Ееее,радвам се да те видя отново тук,много са хубави гълъбчетата,и беше редно да покажеш нещо,до къде докара огромната зима,и девойката на Вервако?
Ееее,радвам се да те видя отново тук,много са хубави гълъбчетата,и беше редно да покажеш нещо,до къде докара огромната зима,и девойката на Вервако?