moni2111

Мони, прекрасно се е получил слънчогледа :clap::clap:
А за "Неувяхващото цвете" на "Чарiвна Мить" и на мен не ми стигнаха белите мънистата. Наложи се цвета да го ушия с други мъниста.

Много красив слънчоглед!!! И други се оплакват от некорекността на някои фирми,но с творчество,усет и с опита на майстора имаш шедьовър.:clap:

ф

Благодаря на всички за хубавите думи. Имам забележки, но ще остане така. Ако някой реши да го шие, нека ми се обади за мнение по схемата

Напук на всичко, резултатът е впечатляващ.............
КРАСИВО Е - цветовете са наситени и топли........:clap::clap::clap:

щ

Замириса на лято, а морето тук си ухае непрекъснато. Направих си схемичка и се получи това. Не мога да снимам и това е.

Мони, много е сполучливо и страшно се връзва като серия с другите морски.Поздравявам те за творческия дух!:clap:

:clap:Подпрала се е на вълната, уморила се е , че много е плувала из дълбините.:confused:

:clap: страхотна е , надявам се че на следващата среща ще я видим на живо:idea:

прекрасна чанта в тон със сезона.дай малко инфо от какво е ушита.много е лъскава на снимката.

х

Радвам се, че ви харесва чантата, защото държа на мнението ви. Аз също я харесах. 1226, освен бродерията/подлепена/ и допълнена от син плат за тента /промазан/, чантата има подплата с джоб и е "облечена" с дебело фолио, за да се почиства лесно.
От неделя е притежание на племенницата ми и от понеделник е в София. Ще я разходят сега и по гръцкото крайбрежие.

Назад